Argar Bende önceden aptamil kullanıyordum gece uzun süre uyuyordu gaz yüzünden hipp e geçtik on buçuk gibi uyanıyor sanırım doymuyor anlamadım bende
Simge723 Ozgemre kullanıp memnun olanda çok olmayanda her mamada olduğu gibi kızıma 4 ay kullandım son 2 haftada falan kabız olmaya başladı sma ya geçtik bunda bir sıkıntı olmadı her bebekte aynı etki olmuyor tabi deneyin bende yaparsa değiştirsiniz
Ozgemre Simge723 kaç güne kadar kaka yapmaması normal acaba bugün sadece 1 kere yaptı normal de 3 4 kere yapardı
Ozgemre Asel21 kaç gün kadar kaka yapmaması normal acaba günde 3 4 kere yapardı bugün sadece 1 kere yaptı çok açık sarı olunca korktum mamaya yeni başladık
Asel21 Ozgemre mama ile besleniyorsa 5 gün anne sütü alıyorsa 10 gün kaka yapamaması normal. Mamadan kaynaklıdır o büyük ihtimal korkmayın eğer çok endişe duyarsanız doktoruna sorun geçmiş olsun
UmutsuzPolyanna Denizvepasa bence kesinlikle çabuk acıktırıyor aksi halde bebemin obur olması beni üzer 🤣😍
baloglusss Ozgemre benim bebeğime iyi gelmemişti dediğiniz gibi kabız yapmıştı similaca geçince düzeldi bağırsakları
Ekvatoral Ozgemre hayır asıl combiotic gaz ve kabızlık problemine iyi geliyor ama bebekten bebeğe de değişiyor