SeninAnnenBirMelektiYavrm Kizlar bebe bisküvisini nasıl kullanabilirim 6 bucuk aylık suyla mi ıslatıp vereyim
Kuzuu1 SeninAnnenBirMelektiYavrm benim bebeğimde 6 ay 22 günlük bende burda bekliyim merak ediyorum nasıl versem diye
anakzusu SeninAnnenBirMelektiYavrm suyla ıslatıp içine elma rendeliyorum arada armut basende yoğurt kayısı püresi
momma SeninAnnenBirMelektiYavrm evet canım az koyuyorum ıslanmış gibi oluyor ve baya yumuşak kıvamda oluyor üstüne kuru meyve püresi veya meyve püresi veya pekmez karıştırabilirsin demişti doktorum. Bizim süt alerjimiz var yogurt tatmadık ama sen yogurtla deneyebilirsin☺️
Betull0634 SeninAnnenBirMelektiYavrm ben o aylarda yogurtla veriyordum robotto cekmistim toz halinde karistiroyordum bazende elma ya muza karıştırıyordum simdi 1 yasindayiz ara ogunlerinde kullaniyorum irmikle helva gibi hurma toplari felan yapiyorum
Pnarr94 SeninAnnenBirMelektiYavrm Aynen koyabilirsin sütünle yapabilirsin ben satın süt kullanmıyorum önermiyorlar
Limoncocuklar momma merhaba, Süt alerjiniz testlerde mi çıktı, nasıl teşhis koyuldu ve yoğurt vermeyin diye çocuk doktoru mu söyledi?🍋