Nimetdogann Kızlar şöyle uygun fiyatlı alıp memnun kaldığınız bir scooter var mı aceba 2,5 yaşında ki oğlum için almak istiyorum sanırım artık sürebilir bu yaz :)
Sevcanumutbora- @Nimetdogann trendyoldan almıştık 2 gün önce 3 kademeli ışıklı biraz da olsa ilgisini cekti
Nimetdogann Deletedmom0099 bunu bende favorilemiştim ama kalitesinden emin olamamıştım teşekkür ederim :) sizin çocuğunuz kaç yaşında sürebiliyor mu
Deletedmom0099 Nimetdogann 22 aylık henüz süremiyor, her şeye zam geldiği için alayım kenarda dursun mantığıyla baktım olaya 🙈
Nimetdogann Deletedmom0099 çok iyi yapmışsınız zamanın da 400 TL ye gördüğüm scooter şuan 1300-1400 🤦♀️
ZMK Nimetdogann Xiaomininkini almıştım 2 ay önce 650 liraya şuan fiyatı uçuk ama 50 kiloya kadar taşıyor 10 yaşındaki kardeşim bile kullanıyor uzun vadeli kullanabileceği için kıydım paraya iyi kide almışım çok kaliteli 2 yaşındaki kızım çok güzel sürüyor devrilmiyor da
[silindi] Nimetdogann Bunu kullanıyor benim kızım bende çok araştırdım ve en sağlam olanlardan biri bu model.
[silindi] Nimetdogann Şuan 3 yaşa girmek üzere yaklaşık 25 26 aylıkken almıştım evde süre süre öğrendi.Şuan parkta sürüyor imkan bulduğumuz her yerde sürüyor.
TheMomm Nimetdogann biz bunu aldık geçen gün ama indirimli gelmişti bize migrosta money club kart ile 300 TL ye aldık 67 kg ben bile biniyorum ve yükseliyor kademe kademe bence çok güzel 😂 https://ty.gl/mezrtmeunk