BezduuuUMmmmmmmm Elmel önceden yiyor şimdi yemiyorsa diş çıkarıyor olabilir Doktora sormadan bir takviye kullanmayın bence
Elmel BezduuuUMmmmmmmm on gündür asla yemiyor canm öncesi yiyodu şimdi kaşığı görünce kafasını ceviriyor
Hamza65 Bize doktor tavsiyesi ile zinco aldık ama çocuktan da kaynaklı Bizinkide cani isterse yiyor cani istemezse yemiyor sinir ediyor
MySunny Elmel benim iştahlı kızım bile diş döneminde yemeyi azaltıyor.diş olabilir yani.aylarca azı dişlerinin gelmesini bekledik.
Serapdnz Ozgeakah bize doktor verdi onu ama çinko eksikliği olduğu için 1 ay kullan dedi sadece fazla çinko böbrekleri yorar dedi
sldmoom Elmel ister 1 çay kaşığı ister sulandırılmış şekilde verebilirsin İnterneten araştırma yapabilirsiniz oğlumda etkili oldu tredyolda Lütfiye marka var organik ürünleri onu alabilirsin
Mrv89 Elmel Viador şurup bir araştırın Centiyana kökü, Hindiba ekstresi, Suteresi ekstresi, mangonez içeren %100 bitkisel.Renklendirici, şeker, glüten, aspartam, paraben ve alkol içermiyor.
Deletedmom5455451 İştah şurubu nu vermeyin ilerde sıkıntı yaratabilir önünü alamazsınız bebek bu diş çıkarır başka bi sıkıntısı vardır hemen ilaca başvurmayın..
Elmel Deletedmom5455451 canm suanlik zaten vermiyorum on gündür yemiyordu sonra boğazı hafif kızarmıştı ilaç kullanıyoruz eğer ki iyileşir iştahı düzelmezse o zman kullanmayı düşünüyorum son çare olarak çünkü bir kaşık bile bişey yemiyor gercekyen gün içinde bı kaç kaşık bişey yese dert etmicem ama 10 gündür bir lokma ek gıda yemedi
Minikkizimm Elmel benimkide 1 yasina kadar agzina bi lokma bisey sokturtmadı. Kasiga bile agzini hep kilitlerdi. Ama doktorumuz yasina girene kadar hic bir surup veremem dedi. Kilo almiyordu geride kalmisti buna ragmen surup vermedi raporlu mama cikarttirdi onlarla kilo alimini dengeledik. Yasina girincede mollers balik yagi ve argivit surup kullanmaya basladik. Cok sukur artik yiyor
Elmel Minikkizimm bizimkide 9 kilo doktor kilosu iyi dedi işte suanlik bende beklemedeyim inşallah düzelir diyorum ama çok üzücü bir durum