Nyles2019 Kızlar bebeğim kilo vermiş enfeksiyon geçirmişti hala devam ediyor hemen hemen 400 gr vermiş eskisi gibi emmek istemiyor mama mı takviye yapsam depresyona girdim lütfen bir fikir verin.
Yasedem Nyles2019 doktor bir şey demedimi acaba ya benim kızım bu nedenle 5. Ayında ek gıdaya geçti almıyor diye
ilknurcelik Nyles2019 günde 2 öğün mama verebilirsin 4 ayı geçmişsiniz hipp mama ile hazırlanan kaşık mamaları var +4 ay onlar kilo aldırıyor çok
Nkht2705 Nyles2019 cok geçmiş olsun,kilo kaybına hiç üzülmeyin bence çünkü tamamen iyileştiği gibi eski günlerine geri dönecektir Allah’ın izniyle.Verdiği kiloyu da hızlıca geri alır☺️
Hyryygt Nyles2019 o aylarda benim.bebegimde idrar yoli enfeksiyonu ve rota olmustu kilo da sıkıntı olmustu. Onlar gecince eskiye dondu kilo alimi. Doktprunla konus mama isini oyle ver istersen
MayneymisAltintop Nyles2019 canım 5. Aya az kalmış. Bizimde kilomuz sınırsaydı. Doktorumuz 5. Ayda Aptamilin kaşık manasını verdi. Çok şükür toparladı onunla. Her gün düzenli verdim. Bir haftada 350 gr aldı maşallah
Gizo Nyles2019 canım bizde öyleyiz emmek istemiyor mama yı bile çok iştahlı yemiyor bu ara sanırım 4. Ay atağı 500 gr almış sadece bu ay ve öyle çok çok kilo lu bir bebek değil 5.800 gr 4 aylık tam bence mama ver emzirmeden sonra 60 cc falan yemesine bağlı arttırırsn
[silindi] Nyles2019 kasık maması onermıstı doktorum takvıye yapabılırsn dırencı dusmesınden ıyıdır sayet yetmıyosa sutunuz
Betusnaz Çok geçmiş olsun 🙏🏻Bence sağarak vermeye çalışın anne sütü enfeksiyona birebir 🥰 zaten ek gıdaya 2 aycık kalmış mamaya alışmasın 🙊
Nyles2019 Betusnaz canım sağmaya müsaade etmiyor ki sürekli kucak istiyor valla 4.ay çok kötü geçti biizim 😔
Nyles2019 MayneymisAltintop sizin neden kilo kaybı oldu acaba olmazsa doktora dannşşayım kaşık maması alayım.
Elmaliseker MayneymisAltintop kac saatte bir veriosun mamayi canim kasik mamasi hangi mama beslenmesi hakkinda bilgi verir misin lutfen istahsiz 4 aylik bebgm var doktr biberon mamasndan baska bsey onermedi yemio zorluyorum denemedgm yol kalmdi ayina gore zayf bir bebekms oyuzden doktr bi seklde yedr ddi bi care ariorm bnde
Nyles2019 Yasedem çok güzel kilo alıyordu bu ay böyle oldu malesef çok üzüldüm hadi almadı ama vermesine üzüldüm açıkçası o kötü oldu 😔
Nyles2019 meric bu aralar yememe dikkat edemedim üzüntüden bebeğim de ataktan mı hastalıktan mı bilmiyorum çok huysuz çok bunaldım birde üstüne kilo verince iyice üzüldüm açıkçası.
Yasedem Nyles2019 bence haftada bire düşürün kilo kontrolünü bir iki hafta daha seyredin belki düzelir ek gıdaya az kaldığı için bence mamaya geçmeyin bende geçim dedim ama bana gerek yok dedi doktor
Yasedem ilknurcelik evet bende 1 ay onu kullandım yavaş yavaş arttırdım 5. Ay bittiğinde ek gıdaya geçtim doğru aslında verebilir onlardan
Nyles2019 ilknurcelik ay çok teşekkür ederim inş onu sever mi acaba biberon kabul etmiyor kaşıkla içiriyorum mamayı. Kilo aldırıyorsa hemen alırım.
Nyles2019 Yasedem korkuyorum iyice zayıflar diye birer yanlız bakıyorum çok bunalıma girdim emmesi azaldı emmekte istemiyor.
MayneymisAltintop Elmaliseker canım ben 5. Ayında başladım. Emiyor diye günde bir kez verdim. Sen mama alıyorsa iki kez verebilirsin. Aptamil kaşık maması var. Onlardan birisini al. Üstünde tarifi yazıyor. Sabah akşam iki kez ver. Ben özellikle yatmadan önce veriyorum tok tutuyor gece kalkmıyor çok fazla
salihayilmaz doktorunuza danışarak 1 numara mama alabilirsiniz. anne sütü aldığı için biberonu almak istemese şırınga ilede verebilirsiniz, ben öyle yapmıştım