Tuba-mir34 Mihrimahim16 hepınızın yerıne öper koklarım şuan bıle yazınca heyecandan hala elım ayağım tıtrıyor şoktayım kimse bu acıyı yaşamasın hep sevıncı yaşayalım evlatlarımızla ayaklarına taş degmesın kuzularımızın ❤️🥰
Tuba-mir34 Pamukprenss bazen doktorlar ufak şeyden büyük şeyler yarattığını anladım ve gerçekten çok korkutuyorlar ınsanları rabbım evlatlarımızı korusun doktor yüzü görmesinler ❤️🥰
1289 Tuba-mir34 Çok çooook geçmiş olsun. Bir yandan da gözünüz aydın olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın. Tez zamanda birbirinize kavuşursunuz inşallah ❤️
Tuba-mir34 1289 amin kimse yaşamasın ve gormesın böyle bır acı yavrularımızın ayağına taş değmesin ❤️
Fasulye12 Tuba-mir34 ay çok güzel bir haber çok şükür rabbime. İnşallah bu 1 ay da su gibi akar , bebeğiniz sağlığına kavuşur. Sizlere de güç kuvvet diliyorum.
dehsetulvahset Tuba-mir34 senin derdini okuyunca kendimden utandım taktiğin şeylerden utandım rabbil şifa versin canım benim
Tuba-mir34 dehsetulvahset allah razı olsun emın ol onsan evladının acısını gördükten sonra ne boş seylerı kafamıza takıyoruz sıkıntı edıyoruz dıyor ben bunu anladım boş şeyler yüzünden canımızı sıkıyoruz
Esen_123 Tuba-mir34 Ayy Allah’ım postu görünce yüreğim ağzıma geldi ama hayırlı haberle gelmişsiniz çok şükür 🌸Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat güç versin inşallah 🤲 Geçmiş olsun 💐 Rabbim şifa versin inşallah 💐🌸
Tuba-mir34 Esen_123 allah razı olsun çok teşekkür ederım buraya müjdeli haberle geleceğim hiç aklıma gelmezdi allahtan Ümit kesılmez gerçekten ❤️
Tuba-mir34 Fasulye12 allah razı olsun 1 ay gelır geçer dedıgınız günü buradan sağlıklı sekılde çıkalım başkada bısey ıstemıyorum sizlerden öyle güç aldım ki burada yazılanları okuyarak allah sızdende razı olsun evlatlarımızın ayağına taş degmesın 🙏❤️
Kamileyldrmm Tuba-mir34 çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin inşallah çok üzgünüm 🥺 sonuçlar inşallah çok güzel gelir 🥺🙏🏻🧿
Tuba-mir34 3321 rabbim inşallah oğlunuz en kısa zamanda iyileşir rabbim kimseyi evladıyla sınamasın 🙏❤️
Fasulye12 Tuba-mir34 cümlemizin canımm. Peki sağlığı ne durumda bebeğinizin? Görülen morluktan dışında ağrısı yoktur inşallah. Kusura bakmayın çok oldu ayrıntıları tam hatırlayamadım, çok yazışma vardı geriye dönemedim