MinnakAsel Tuba-mir34 gözümüz aydın 🥰🥰çok çok mutlu oldum içim kıpır kıpır oldu Rabbim sana bağışlasın kuzucugu çok op yerime binlerce şükür Rabbime
Tuba-mir34 MinnakAsel allah razı olsun operım sızın yerınıze sizdendir allah razı olsun kumun duası kabul olduğu bılınmez dua etmenız yettı bana ❤️🥰
Pamukprenss Tuba-mir34 çok şükür canım ya. Bu doktorlar insanları neden korkutur anlamıyorum boş yere üzülmüşsünz
Tuba-mir34 Pamukprenss bazen doktorlar ufak şeyden büyük şeyler yarattığını anladım ve gerçekten çok korkutuyorlar ınsanları rabbım evlatlarımızı korusun doktor yüzü görmesinler ❤️🥰
Mihrimahim16 Tuba-mir34 Çok sevindim kuzum Rabbim bebeğine sağlık sıhhat versin dualarımdasın 😘😘 minnakı benim yerime öp kokla sarıl sımsıkı 😍😍😍😍
Tuba-mir34 Mihrimahim16 hepınızın yerıne öper koklarım şuan bıle yazınca heyecandan hala elım ayağım tıtrıyor şoktayım kimse bu acıyı yaşamasın hep sevıncı yaşayalım evlatlarımızla ayaklarına taş degmesın kuzularımızın ❤️🥰
Minikegem21 Tuba-mir34 rabbim Korktuğuna uğratmsın Kurban olduğum hayırlı haberlerini vermeyi nasip etsin inşallah 🙏🙏
pattisanne Tuba-mir34 yorumunuzu gördüm Allah’a şükürler olsun çok çok sevindim gözünüz aydın olsun inşallah ☺️😍😍😍😍😍☺️☺️😍☺️😍😍☺️😍☺️😍☺️😍☺️😍☺️😍☺️😍☺️
Sedaates16 Tuba-mir34 Çok çok sevindim inanın 🤗 çok geçmiş olsun Allah bir daha böyle birşey yaşatmasın inşallah 💜💜
Meta Tuba-mir34 şükürler olsun çok çok mutlu oldum rabbim size bağışlasın kimseyi evladının sağlığıyla sınamasın 🙏🌸🌸
Tuba-mir34 Meta amin allah razı olsun şuan bıle yazınca elim ayağım tıtrıyor heyecandan ben hala şoktayım 🥰❤️
GizeminEdizi Tuba-mir34 ayy çok sevindim😍♥️gözümüz aydın olsun,evladinizla sağlıklı bir ömür diliyorum,bir daha bu korkuları yaşamayın hiç 🙏