Kartopu06 Tuba-mir34 sizden de Allah razi olsun simdi aksam namazimda dua ettim kuzunuza Rabbimiz kabul etsin insallah
Annesiballisiii Tuba-mir34 Anlayabiliyorum canım benim inşallah sağ salim çıkarsınız oradan Allah tekrar da düşürmesin hasteneye ❤️
Tuba-mir34 Annesiballisiii allah razı ınsallah rabbım kımsryı oraya düşürmesin çok kötü rabbim herkese sağlık versın
Mihrimahim16 Tuba-mir34 Allah’ım evladına sağlık sıhhat versin Sana bağışlasın dilerim tertemiz sonuç alırsınız… Herhangi birşey lazım olursa demen yeter canım elim den ne geliyor ise yaparım 🤲 Allah’ım Bütün hastalara şifa versin
Tuba-mir34 Mihrimahim16 alllah razı olsun dusunmenız yeter çok teşekkür ederim şuan sadece dualarınıza ıhtıyacım var 🙏
GizeminEdizi Tuba-mir34 sonuç belli oldu mu, umarım herşey dilediğiniz gibi çıkmıştır,yavrucak sapasaglamdir.
Tuba-mir34 Esra1202 çıktı hayırlısıyla iligi çalışıyormuş bagırsak enfeksiyonuymuş yarın tekrar ılık alacaklar tam emın olmak ıcın
Tuba-mir34 Esra1202 çıktı iligi çalışıyormuş bagırsak enfeksıyonu dıyorlar tam emın olmak ıcın yarın tekrar ılık alınacak dua edın
whitedaisy1 Tuba-mir34 Canimm sonuclar belli oldu mu. Cok merak ettimm. Hayirli güzel haberlerini bekliyoruz insallahh🙏
Tuba-mir34 whitedaisy1 sonucu çıktı ılığı çalışıyormuş bagırsak enfeksıyonu dıyorlar yarın emın olmak ıcın tekrar ılıkten sıvı alınacak
Tuba-mir34 Mavisim çıktı iligi çalışıyor bagırsak endeksıyonuymus tam emın olmak ıcın tekrar yarın sıvı alınacak
Tuba-mir34 GizeminEdizi evet bellı oldu ılığı çalışıyormuş bagırsak enfeksıyonuymus yarın tekrar sıvı alınacak tam emın olmak ıcın
Elifmond Tuba-mir34 postu takip ediyorum, basindan beri dualarimdasiniz. Rabbim korktugunuza ugratmasin, insallah cabucak cikarsiniz hastaneden. Rabbim evladiniza saglikli uzun omur versin