TlhErva65 Tuba-mir34 of Allah’ım ben bunu gördükten sonra yatamam bu mübarek günlerin hatrina oglunuzun hiç bir şeyi yoktur inşallah rabbim şifa versin inşallah rabbim size bağışlasın inşallah
Esmanuadil İnşallah bebeginizin hiç bişeyı yoktur Allahıma dua ediyorum 🤲🏻 Bebeginizin kan tahili temiz çıksın 🤲🏻
Tuba-mir34 Esmanuadil inşallah ama suanlık hala temız çıkmamız tahlıl sonuclarımız böyle gıderse goturecez patolojıye
Tuba-mir34 Badelikom1 inşallah alırız hala şuan iyiye gitmemiş durumu ılaca tepkı vermedı bakalım bugün kaç verılmedı bakalım yarın tahlılınde hala ılacı kabul etmıs mı etmemıs mı
KubraBaybars Tuba-mir34 ezan okunuyor inşallah sonuçları temiz çıkar Allah’ım şifa versin en kısa zamanda sağlığına kavussun meleğimiz 🤲🏻💙
MelisaGoktugMommy whitedaisy1 merhabalar cok gecmis olsun acaba morluk dediginiz ne sekildeydi biryere carpip morarmis seklinde mi
Tuba-mir34 MelisaGoktugMommy evet tüm ayakların leke leke morluklar vardı gobegındede çıkmaya başlamıştı
whitedaisy1 MelisaGoktugMommy Evet genelde oyleydi ama bacaklari full mordu surekli dusuyordu ama genede icim hic rahat etmemisti oyuzden detayli bakilsin istedim canimm
Sevmmm Tuba-mir34 Allah yardımcınız olsun , umarım hiçbir şey yoktur 😭 güçlü olun ki evladınız da güçlü olsun 🌼
Tuba-mir34 Sevmmm onun için güçlü durmaya çalışıyoruz olabıldıgınce rabbım tüm hastalara benım oglumada şifa yollasın
Vera1810 Tuba-mir34 çok gecmıs olsun inşallah. İnşallah birsey çıkmaz hep bir yerlere vurmuştur ayagını ondan morarmış olsun