Mihrimahim16 Instagram dan eşim benim haberim olmadan kıza bayramlık almış Sipariş edilen kıyafet bu Gelen
Oglunasikbiranne08 Mihrimahim16 daha 2 gün önce biri daha post açtı burdan Alışveriş yapıp dolandirildigini söyledi 😔
Edalikuzusu Mihrimahim16 acaba kargolar mı karıştı geçen benimde başıma geldi böyle yanlış kargo yollamışlar sonradan düzelttiler
Tubikkkkk Mihrimahim16 yuhhh ya ayıp ama ya bir keresinde eşimde malesef aynı şekilde dolandırıldı evet parana da yazık ama insan kandrıldığını daha çok hazmedemiyor bari girelim de gören kim varsa sayfayı şikayet edelim şerefsizlerin sayfası kapanır belki
Eczmery İnstagramda güvenip nasıl alışveriş yapıyorsunuz gerçekten çok şaşırıyorum. Dolu böyle dolandırıcı sayfalar. Bilindik siteler ve markaların siteleri dışında asla internette alışveriş yapmamak lazım
Hagisidagu Mihrimahim16 gönderdikleri bana olur ,Instagram’da asla güvenip hiç bir sey almam almayın hiç
Deletedmom_22 Mihrimahim16 ay yok artık resmen dolandırmışlar vicdansızlar. Son zamanlarda burada çok okuyorum , instagramdan kıyafet sipariş verip , aynısını alamayan ve parasını da geri yollamıyorlarmış , üstelik yazsa da engelliyormuşlar
Melike-Alya Mihrimahim16 sayfanın yorumları kapalı dolandırıcılar instagramdan birşey almayın ben anca fenomenlerin falan tanıttığı ürinleri alıyorum çünkü geneli dolandırıcı sayfa
Eymen___72 Mihrimahim16 canım dünde biz bunu konuştuk bir arkadaş bu sayfadn ürün almıştı dolandrmislardi bnde aldım benide dolandırdılar. Ve bu sayfa sürekli farklı farklı isimler değiştiriyor uyanıklar baya
Katun Mihrimahim16 sayfaya baktım şimdi 2 yorum görünüyor silmişler sınırlamdırma getirmişler yorumlara. Ben olsam dadanırım her gönderinin altına yazarım. Beğenenlerede mesaj atarım dolandırıcı diye
Mihrimahim16 Bu sayfadan alışveriş yapıp dolandırılan varsa bana yazabilir mi ? Bayramdan sonra Savcılığa gidicem bilgi toplamam lazım sorucağım bir kaç soru var ona göre sürat kargo dan da şikayetci olucam…
Deletedmom_58 Mihrimahim16 pat pat Kids uygulamasındaki kıyafetleri çekip paylaşıp dolandıran çok sayfa var aman dikkat
Leylaa_ Mihrimahim16 Neyse ki başka bi şey göndermemişler 😊 kazak tarzı şey göndermişler ona da şükür edin poşet gönderen vardı