Slndnz Elegance bildiğim kadarıyla değil o su peynir daha uzun süre taze kalsın diye konuluyor tenekelere ya da kalıplara. Tuzlu oluyor genelde de. Aslimeyra ben köyden bi tanıdıktan alıyorum sütü. Kaynatıp yapıyorum.
DamlaKck kubraer Bu Makarnavitma güvenilir mi, herkesten çok duyuyorum da. Ben daha bugün ilgilenmeye başladım bu ek gıda konusuyla. Biraz teferruatlıymış :)
kubraer DamlaKck valla kullananlar memnunmus gida mühendisi bir anne bebekleri allerjikmis cok cani yanmis ve bu ise baslamis.
kubraer DamlaKck gerci alip kullandin mi derseniz hayir denemedim duyduklarımı aktardim sadece daha 1 ay var ama simdiden aliyoruz 😍
kubraer acelyaca meyveler icin gerekliymis. Neyseki evde varmis onu almadim. Cam en sagliklisi oldugu icin bebislerde cam rende kullaniliyormus.
DamlaKck kubraer Ya evet ek gıda bayağı heyecanlı başladı bizde de, sürekli hazırlık yapma derdine düştüm 😊 Umarım bebişler de aynı coşkuyla uyum sağlarlar bu sürece 🙈 Ben de yarın yulaf unu, tam buğday unu ve keçiboynuzu tozu siparişi vereceğim.