DamlaKck Oğlum neredeyse 5 aylık, bu ay ek gıda için hazırlıklara başlamak istiyorum. Neler almalıyım, hangi markaları tercih etmeliyim, yiyecek olarak organik-doğal şeyler satın aldınız mı, aldıysanız nerelerden aldınız? Tecrübeli annelerden yorum bekliyorum.
KaSeAy DamlaKck Cam rende ❤️ en güzel şey buharda pişirme aparatı önlük oioi dediler ama ben kraft aldm daha uygun fiyatı cok da gzl memnunum mama sandalyesi bütçeye göre tam bugday unu bimden aldm yulaf unu mega center irmik kendimize kullandığımı veriyorm ev yapımı şekersiz katkısız pekmez tanıdıgm birine yaptırdm tereyagı yine tanıdıgmz birine yaptrdm peynirini yoğurdunu evde yaparsn mevsim sebze ve meyveleri. Ben kaşık tabak almadım yani kaşık aldm ama o agzına büyük geliyor cay kasıgı ve cam kase ile veriyorm
MuhammedAmine DamlaKck cam rende buharda pişirme aparatı silikon uçlu kaşık wee baby aldım suluk avent oioi önlük ve tabak silikon makarnavitma dan tam buğday unu irmik yulaf unu fln aldım e bebekten hamm keçiboynuzu özü aldım hamm tarhana aldım tereyağı sek alıyorum lor peyniri kendim yapıyorum yoğurduda kendim mayalıyorum gerisi mevsim sebze ve meyveleri
Kubracls DamlaKck canım benim de oğlum 5.5 aylık wee baby in kaşığını aldım cam Rende aldım chicco nun alıştırma bardağını aldım küçük kavanozlar aldım küçük bir tencere aldım sadece ona özel olsun diye. Yoğurt peyniri evde yapmayı düşünüyorum. Zeytinyağı alıcam evdeki bitiyor. Mama sandalyesi kraft önlüğü oioi nin Vakumlu tabağını düşünüyorum (sırf oğlumun eli kolu durmuyor diye 😂) birde termos istiyorum babyjem markası iyimiş araştırmama göre bebe bisküvisi içinde hamm veya hipp in düşünüyorum
kubraer DamlaKck ben oioi marka vakumlu tabak ve onluk aldim. İkinci el satan sitelerde az kullanilmis hatta etiketli uygun fiyata bulabilirsiniz ben oyle yaptim. Nuk alistirma bardağı cam rende meyve filesi wee baby kasiklari aldim. Makarna vitmadan da alisveris yapicam henuz yapmadim. Bu cocuk ac ek gida kitabini aldim. Simdilik bu kadar 😊
KaSeAy DamlaKck Suluk eczaneden almıstm hep önünü ıslatıyo sulukla içmesini bilmiyo ama bzm suluk da biraz dandik olmus olabilir sızdırma da yapıyor. Güzel bir suluk önerisi varsa beni de etiketlerse sevinirim. Cay kaşıgıyla veriyorm suyunu
Slndnz Mamajoo alıştırma bardağı, cam rende, weebaby silikon kaşıklı iki hazneli mama tabağı, muşamba dokulu önlük, minik cam kavanozlar. Yiyecek olarak da yulaf unu, keçiboynuzu özü, buğday ruşeymi aldım. Peynir ve yoğurdu da evde yapıyorum.
Slndnz DamlaKck lor peyniri yapıyorum. Küçük bir cezvede sütü kaynatıp biraz limon sıkıp çok az da tuz katıyorum. Kaynamaya devam edip kesiliyor süt, lor peyniri oluşuyor. Suyu da peynir altı suyu oluyor, o da çok faydalı. Onu da çorbaya katıyorum.
DamlaKck kubraer Bu Makarnavitma güvenilir mi, herkesten çok duyuyorum da. Ben daha bugün ilgilenmeye başladım bu ek gıda konusuyla. Biraz teferruatlıymış :)
kubraer acelyaca meyveler icin gerekliymis. Neyseki evde varmis onu almadim. Cam en sagliklisi oldugu icin bebislerde cam rende kullaniliyormus.