NaimeYilmaz 30 Nisan Cumartesi (Bugün) 21:00’de İnstagram’da canlı yayın ile açıklanacaktır. Yayın sonrası buradan da duyuracağız 24 kazananı. 🫶 Şimdiden takip edelim 🏃♀️ https://instagram.com/happymomapp?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Zezz NaimeYilmaz banada cikmaz cikarsa eğer ismimi etiketleyin cok miy miy bi kizim var gormeye bilirim
NaimeYilmaz Bir de kazananlara hemen mail atacağız, takipte kalsınlar lütfen. 🙏 Bayram önü herkese göndermiş olalım💜💜
Zatilokumum NaimeYilmaz benim buraya kayıt olduğum mail adresini ben acamiyorum yardımcı olurmusun başka mail adresi yazdım
Benkimimki NaimeYilmaz Gmailden mi mail atılcak yoksa başvuruya katıldığımız maildenmi ben icloudtan attım görselleri mesela
NaimeYilmaz Zatilokumum Hiç fark etmez, buraya yorum olarak attıysanız da nasılsa kullanıcı adınızdan görebileceğiz özel mesaj atarız
NaimeYilmaz 12hayat34 Yani anlık yapıcaz biz de. Bir yandan çekip bir yandan paylaşamayacağımız için biraz beklenecek tabii. İsteyen yayına özel hesap açabilir, tercih etmeyen de paylaşımı bekleyebilir.