kaymakliekmekkadayifi AyazisMom biz izmirdeyiz fakat ailemiz balikesir ve aydinda 2 gun izni var esimin bi gun balikesir bi gun aydina gidicez yani bayramimiz yollarda geccek😂 bence izmirde yapabileceginiz en guzel aktivite de foca taraflarina gidip gezebilirsiniz yada kemalpasada oren yerlerinde piknik falan yapabilirsiniz 😂😂
AyazisMom kaymakliekmekkadayifi Esimin 9 gun tatili var piknik fikri cok guzel ya ama kalabalık olunca da hada hos olmuyormu sizce biz esim ben oglusumuz olmaz gibime geliyo gorumceme teklif ederiz bakalim kabul ederlerse musaitlerse onlarla gidebiliriz aslında
Kubra3525 AyazisMom 😅 tadını çıkar canım ben yüksekovadym eşimde full çalışıcak zaten çalışmasada bi market var🤦🏼♀️
AyazisMom Kubra3525 Yaa kıyamam olsun kuzum en kotu gununuz boyle olsun insallah seninde memleketine gelip bol bol gezecgin zamanlar yakındır ☺️ Simdiden mubarek olsun bayraminiz
kaymakliekmekkadayifi AyazisMom kalabalik elbette daha guzel ama cekirdek ailede guzel olur bence bebisin rahat rahat gezebilecegi bir yer bulursaniz hem siz dinlenirsiniz hemde bebis biraz daha rahat temiz hava alir
AyazisMom kaymakliekmekkadayifi Her haftasonu inciraltına sandalyelerimiz masamizla gideriz su son uc haftadirda gidiyoruz hatta guzel oluyor temiz hava gelen gecene bakiyoruz ☺️ Bayramdada bir gunu oyle geciririz tabi farkli bir piknik alaninda tesekkur ederimm 🥰
AyazisMom gokce24 Bu dusuncedemi aynı olur 7 aylık oglusumuz diyoruz soyle 1 yasina flaan gelsinde gidip hayvanat bahcesi falan gosterelim ☺️
gokce24 AyazisMom hahahaha en büyük hayalim 😁 evliyken İlk zamanlar önünden geçtikte gitmedik çocuk olunca geliriz diye 🤭
Gzdzeynep AyazisMom pikniğe gidebilirsiniz mesela karagöle, sasalı doğal yaşam parkını gezebilirsiniz, inciraltı kent ormanına gidebilirsiniz. alsancak taraflarına gidip kafelerde takılabilirsiniz. karışayaka dinazor parkına da gidebilirsiniz
AyazisMom Gzdzeynep Cafeler ilgi alanımın biraz dısında oglumla en azindan verim alamayiz sıkısık dar maasalar sigara vs iciliyor onu eledim alsancak inciralti her haftasonu gidiyoruz , dinazor parkı ilgimi cekti nerde o tam olarak hic duymadim
Gzdzeynep AyazisMom karşıyaka mavişehir tarafında kalıyor. google haritalardan bakın benim tarifim çok kötü. ama karagöle gitmediyseniz daha önce mutlaka öneririm çok güzel bir yer. birde seyirtepe diye biyer var o da karşıyaka tarafında tepede güzel bir restoran hiç gitmediyseniz orayı da tavsiye ederim manzarası baya iyi ve sakin bir yer.
AyazisMom Gzdzeynep Karagole de gitmedim hic bir arastiriyim peki etrafinda neler var yani tamamen doga mi yoksa isletmeler varmi karagolde giderken ona gore hazirlikli gidelim
Gzdzeynep AyazisMom yamanlar dağının tepesinde bir piknik alanı girişte araç için ücret alıyorlar tuvaletleri falan var kamp da yapılabiliyor. göl kenarı ormanlık alan. yanınıza herşeyi alın ve normal sıcaklıktan serin oluyor orası kalın birşeyler de götürün. yiyeceklerin de hepsini yanınızda götürmeniz gerekiyor market görmedim orda hiç. ama orası çok keyifli giderseniz anlayacaksınız tepede olduğu için kalabalık da olmuyor zaten anca arabası olanlar gidebiliyor
AyazisMom frknmomy Ne guzel sonucta bir yolculuk degisik bir sehir iyi gelir keske benimde uzakda gidecek bir kapım olsa ailem arka sokakda esimin ailesi 20 dakikalik mesafede 😆
frknmomy AyazisMom ay hiç tavsiye etmem eşimin tahinj çıktı ş.urfaya 7 ay oliyo buraya geleli çok zor iki çocuğumla 4 duvar arasındayım ailem uzakta 5 saat yol farkı var aramızda insanın kendi memleketi gibisi asla yok
frknmomy AyazisMom değişik bir şehir görmek evet çok gzl ama kalıcı olmak çok zor heleki bilmediğin bir yer tanımadığın insanlar olunca
AyazisMom Gzdzeynep Bi esimede soyliyim aksama bakalim benim hosuma gitti ama serin oluyo dediniz esiim hic sevmiyo serini esintiyi nefret ediyo insallah sorun yapmazsa bu durumu gideriz cok tesekkurler ☺️☺️
AyazisMom alptoyyy Ya butun hevesim yıkıldı biz guzel guzel kisa kollu bayramliklar almistik hic mi aklina gelmedi diceksiniz bakmak havalar ne guzel nebiligim duzelmistir dedim bozulmaz artik 😏 İzmirin havasina kızına guven olmaz diye kim dediyse hakli