Winnithepooh Nurgr aynı durumu yaşadım ve hala terlerim çözüm yıllar sonra purmama deodorant buldum kokuyu önlüyor üstüne parfüm tamm mis gbi pişik kremi sayesinde ürünlerini tanıdım bu markanın kqdinnkedni evinde yapiyor insyagramdan balı yorumlara vb ben memnun kaldım qldimmi fazlaca aldim yedekli mesela 3 tane yedek deodorant var elimde şu an tanımıyor um kişiyi sadece memnunum diye soylemek istedim işini hakkıyla yapiyor bana göre taninmasini isterim 😇
Yesillerdeneda Nazlı altaç tavsiyesi, karbonatla Hindistan cevizi yağını belli oranda minicik bir karışım yapıp deodorant niyetine kullanıyordu. Yapmaya fırsatım olmadı ama denicem, deneyebilirsiniz internetten bakıp
Afram_miram Nurgr benim de ya tekim zannederdim kendimi iğrenç ya nasıl gidecek su gibi terliyorum bide iğrenç kokuyor 😩 önceden öyle kokmazdı iğrenç ötesi saniyeler içinde su gibi oluyor giydiklerim
Shdak Arkadaşlar çözüm çok basit ve yakınınızda :) ben de aynı dertten muzdariptim duştan sonra sürün karbonatı 3-4 gün rahatsınız aslaaaaa koku yok
denizyildizi__ Nurgr benimde öyleydi. Kızım 2 yaşında şuan , ter kokusu önleyici roll on aldım . Duştan sonra sürüyorum ter kokusu nedir kalmıyor artık . Sephoradan almıştım paraya kıyıp .200₺ ye
Sena45_sema sevim_kos benmdr öyle yA Sağ tarafım acayip terliyo kıyafetlere bile sinmiş kendimden nefret eder oldum
Pamugum_090119 Nurgr 89 tl ye aldim bende evet pahali ama gercekten çok işe yariyor hem kokus sifir hem islaklik sıfır. Benim koltuk altim cok asiri5islaniyodu tisortlerde fln belli oluyordu renkli bisey giymek istemiyodum yada uzerine hirka giyodum hep islaklik gorunmesin die ama bu deodorant ile islakligi çözdüm valla süper bişey
Alinabebek Nurgr 6 ay oldu bende de aynı durum ilk aylara göre bi tık hafifledi bende buradaki yorumlara göre deneyeceğim