Nurgr Hamilelikten önce ter kokusu nedir bilmezdim ama şuan banyo yapsam bile deodorant rol on kullansam bile geçmeyen ter kokusu var. Hormonlardan böyle oluyor sanırım ne yapmak gerekiyor artık doktora bile gitmeyi düşünüyorum
guzelbebegimmmm Nurgr ben de o durumdayım. Önümüz yaz bide 😞 duştan çıkıyorum sanki hiç yapmamışım fena terliyorum
Mirayse Nurgr madamcocoda satılan aleoveralı doğal taş var onu ıslatıp süreceksinz koltuk altına farkı göreceksiniz kime önerdiysem bayıldı fiyatıda 25 tl filan rahat 2yıl kullanırsınjz
sevim_kos Nurgr ben de açıcaktım bu postu. Deodorant kullanmasam bile asla ter kokmazdım. Luan sğrekli duş alıyorum deodorant sürüyorum bolca. Yok sağ kolumun altı akşama ter kokuyo bıktım. Sol değil sağ kolumun altı sadece. Başına gelen var mı geçiyo mu
sarmaliklahana Nurgr 7.5 ay oldu bende de aynı 🙄🤦 birde yaz geliyor günde 2 sefer artık banyoya gir cık modunda gecerim yada direk banyoda yasarım 😆☹️
emation55 Doğumdan sonra bendede acayip bir ter kokusu olusmustu be yapsam ise yaramadı zamanla azaldı
Nurgr sevim_kos benim sağ sol ikiside aynı, önceden deodorantı bir yere giderken sıkardım sadece şimdi sıkmadan duramıyorum
Sena45_sema sevim_kos benmdr öyle yA Sağ tarafım acayip terliyo kıyafetlere bile sinmiş kendimden nefret eder oldum
BalBademmmmmm Nurgr İlk aylar bende de oldu kış olmasına rağmen hatta. Ama sonra geçti şuan kızım 5 aylık olacak hiç yok. Rolon kullanıyorum
Pamugum_090119 Rexona clinical öneririm kizlar. Hem ter kokusu sifir hemde islaklik yok . Ben normalde cok islanirim koltuk altim ıslak görünür kiyafetim hep, ama bunu kullanmaya başladım daha yeni veee islaklik yok. Siddetle öneririm
Nurgr Pamugum_090119 rexona daha önce öneren olmuştu ama pahalı diye almamıştım açıkçası gerçekten işe yarıyorsa alıyım hemen
Gl_01 Nurgr karbonat deneyin kesinlikle cok işe yarıyor. Duştan sonra hafif nemli elinizle karbonatı alın koltuk altlariniza yedirerek sürün. Sonra deodorantınızı skn üzerine tüm gün ter kokmuyorsunuz.
incikusunannesi Nurgr karbonat bir numara gerçekten 1 yıldır kullanıyorum gram koku yok hem de doğal.
Pamugum_090119 Nurgr 89 tl ye aldim bende evet pahali ama gercekten çok işe yariyor hem kokus sifir hem islaklik sıfır. Benim koltuk altim cok asiri5islaniyodu tisortlerde fln belli oluyordu renkli bisey giymek istemiyodum yada uzerine hirka giyodum hep islaklik gorunmesin die ama bu deodorant ile islakligi çözdüm valla süper bişey