Feyzmomm Ya kızlar oğlum 47 günlük ve dün ilk defa inanılmaz sancı çekti. Genelde sancı çeker ve rahatlardı ama dün Hbir şekilde rahatlamadı. Gaz damalsı verdim masaj yaptım gazını verdi rahatladı yarım saat sonra tekrar ağlamaya başladı. Memede susuyor bitek. YouTube den ninni açtım koynumda uyuttum deliksiz uyudu. Uyandı emzirdim tekrar uyudu o ninni ile ama kolik bebek olmasından korkuyorum. Sizce bu aydan sonra olur mu ? Olsa da hangi ayda biter? Sizce bebeğim kolik mi ?
Tuba Feyzmomm Kolik öyle bir kerelik olan bir şey değil maalesef. Muhtemelen 8 hafta atağından da kaynaklı olabilir veya yediğiniz bir şey dokunmuştur gaz yapmıştır🤷🏼♀️
Sehoooo Feyzmomm kolik bebeklerde genelde akşam saatleri 3 saat aglar ne yapsan da susmazlar . Muhtemelen atak haftasındadır yada senin yedigin biley cok gaz yapmıştır . Sen rezene ve kimyon tüket cocuk rahatlar kuzucum .
Sehoooo Feyzmomm 2 ayda pik dönemi gazın . 3 ayda bitiyor kendı cıkartıyor merak etme :) geçicek zor bi süreç ama geçicek tatlı anne
Busra2013 Feyzmomm benımde kızım sureklı aglıo memede bıle durmuo suprge sesı acıom onunla duruo 1 haftadır
Bbannesi Biz de iki haftadır böyleyiz, bebeğim 44 günlük. Ikınmaları oluyor, gaz damlası vermeye başladım. Doktor 3. Aya kdar normal dedi. Sadece memede ya da göğsümde rahatlıyor ıkınma gelince, meme delisi oldu 2 haftadır maalesef
Sehoooo Bbannesi çünkü bebekler gazı oldugu zamanda emmek ister emdiginde onu rahatladıgını düşünür aksime daha cok gaz birikir . Siz gazını cıkartmaya ugrasın yoksa emdikçe daha çok gaz olur
Feyzmomm Bbannesi Bizimkide sadece memede susuyor. Ama eme eme sütüm kalmadı zaten. Dinlenemiyorum ki
Feyzmomm Sehoooo Yok bizimki dün öğlen 2 den başladı. Gaz ve uyukuszlık bir araya gelince akşam 10 a kadar ağladı. Gece deliksiz uyudu ama. Kolik değildir demi ya inşallah değildir
Feyzmomm Sehoooo Yaaaa ne güzel yazmışsın 😊. Teşekkür ederim çok iyi geldi 😊 bu aylarda böyle oluyor demek ki
Sehoooo Bbannesi çok içtigi için çok kusar fazla emiyor bıde hazımsızlık yapar cok emdıgı için huzursuz olur
Bbannesi Sehoooo yanıtlarınız için çok teşekkürler emme sıklığını düşürmeye çalışacağım, postu açan arkadaş da umarım benle aynı hataya düşmez
tugbademir Benimkisi tertemiz kolik akşama doğru 3-4 gibi başlar akşam 8-9 a kadar bangır bangır ne meme tutar ne başka bir şey biraz emer kendisini geri atar ağlamaya devam eder arabaya koyarız biraz susar sonra yine başlar kucağında sallar durursun biraz ağlar yine başlar . Velhasıl başlar da başlar bak bakalım kolik miymiş senin ki bir yerden sonra o ağlar sen ağlarsın vs
Feyzmomm tugbademir Allah yardımcın olsun 🥺 yok çok şükür öyle bir şey yaşanmadı. Şükür memede susuyor benimki. Belki de masum bir gazdır bziimki
Feyzmomm Bbannesi Düştü bile maalesef. Ya emzik ya meme istiyor kaşarı yok başka türlü susmuyor 🤦🏻♀️
Bbannesi Feyzmomm aynen ben de aynı durumdayım akşamları sütüm kalmıyordu çocuğu bir şekilde oyalayıp uyutmaya çalışıyorduk. Şimdi gece sağıyorum akşam yetmeyince biberonla veriyorum. Şimdi emzirme aralıklarını açmaya çalışacağım, çünkü hazımsızlık ıkınma gaz uykusuna da engel oluyor, uyumuyor çocuk, uyumayınca da emmek istiyor. Hep kısır döngüdeyiz ve bu süreç beni de ok yıpratıyor
tugbademir Feyzmomm Feyzmomm meme aranmadıkça emzirmeyin bu süre zarfında eğer gaz sancısı varsa bağırsaklara daha çok yüklenerek daha fazla rahatsız edersiniz aç diye düşünüp yüklenmeyin zaten açsa bebek her türlü emecektir