Elizzzzz2022 Bebeğim 4 aylık olmak üzere..sizce hiç kaldırmadan 8 saat uyumasına izin versem aç kalır mı? meme ustune sagdıgım suru bıberonla verıyorum..meme ustune 90 cc içiyor genelde..1 ogun atlamak onun ıcın faydalı dıye soledı doktor eger uyanmadan uyuyorsa
Snowglobe Elizzzzz2022 zaten artık uyandırmanıza gerek yok yeni doğan dönemi geçti. Acıkınca kendi uyanır zaten
VildaNil Elizzzzz2022 benim kızım 6 aylık ben hala 5 saat maksimum 6 saat arayla yediriyorum , ama uyanmıyor uyurken yiyor , doğduğundan beri öyle . Yani hiç ellemesem 10 saat falan uyuyor o yüzden içime sinmiyo ben besliyorum . 1 gece deneyin bence bakın kaç saat uyuyor ona göre karar verirsiniz ben öyle yaptım .
Rose-leaf VildaNil nasıl başardınız helal olsun 4 aylık kızım sabaha kadar1747485959595 uyanıyor of of
Bebegimm1 Elizzzzz2022 bana doktor 1. Ayindan sonra kaldirma dedi ben 1.5 aylikken biraktim bazen aksam yer sbaah uyanirdi kendi acikmadigi surece kaldirmayin aliskanlik yapar aç olsa kendisi uyanir
Dmtdrn Bebegimm1 ay bebeğim 2,5 aylık. Bu akşam uyanmiyo bi türlü,kaldircam diye uğraşıyorum. Arada uyandı, sagdigim sütten 20 CC icti uyudu, anlamadım.Sizin bu yazdiginizi görünce rahatladım biraz
Songlylmz35 Elizzzzz2022 kendi uyanmadigi sürece uyandirmaniza gerek yok ama max 6 saat uyuması lazım mama yada süt vermen için çünkü gelişimi için de önemli bende öyle yapardım uyurdu hep 5,6 saat olunca karnını doyururdum yine uykusuna devam ederdi hatta bunu 2,2 bucuk aylıkken yapmıştım doktorum da öyle yao dedi zaten
Busraaa333 Elizzzzz2022 sen bilirsin tabi ki ama dokotrum 4 aylık olana kadar 3 saati geçirme demişti. Güzel Beslenmesi kilo alması vs gece öğünü çok etikler. Ama bizim ki zaten deliksiz değil 8 saat 3 saat bile uyumadığını için otomatikman emziriyordum 😂
sirineyavrusu Elizzzzz2022 hayırr değil acıkırsa uyanır zaten he bu arada onemlı olan birazda kilosu cok zayıf bir bebekse gece uyandırmayı öneriyor doktorlar ama kilosu iyiyse gerek yık
Snowglobe Elizzzzz2022 deliksiz uyuduğu günlerin sonu bu merak etmeyin. Bi kaç vakte kadar uyanmasın diye dua edeceksiniz
Mizmizmyrtle Elizzzzz2022 kız 4 aylık olmuş ne uyandıracaksın bırak uyusun 😇 benim oğlum 2. Ayından itibaren uyur gece kendisi ne zaman acıkırsa o zaman uyanır hiç ellemedim o zamanlar saat aralığı daha kısaydı tabi 4-5 saat sonra acıkıp uyanırdı şuan 7 buçuk aylık 7-8 saat uyuyor gece uyanmadan nasıl alıştırırsan öyle gidiyor 🥰
VildaNil Rose-leaf ben birşey yapmadım açıkçası kendisi doğduğundan beri gece uykusunu çok seviyor 😅 ben hiç ağlayarak uyandığını hatırlamıyorum 😅 hamilelikte bende öyleydim çalıştığım için düzenli uyurdum , uyurken ve uyanırken ona da söylerdim bunun işe yaradığını duymuştum öyle de oldu
elmalikurabiye Elizzzzz2022 2.aydan sonra saatli kaldirmayi bıraktık. ne zaman acikirsa kalkiyordu. dogal olani bu zaten
-ege-3 4-6 ay arasında 4 saatte bir olacak max bir kere 5 saat beklenebilir bunlar bebek uyuyorsa beklenmesi gereken sürelerdir onun dışında bebek ne zaman emzirilmek isterse o zaman emzirilmelidir
-ege-3 Benim bebeğim 3 aylık gündüzleri 2 saate bir besliyorum geceleri 3 saate bir besliyorum max bir kere 4 saat bekliyorum gazı geldiğinde ya da kakası geldiğinde uyanıyo genelde
Bebegimm1 Dmtdrn yat uyu dinlen artik 😂 ben 1 ay alarmli kalmaktan bikmistim doktora sordum sarilik yok kilo alimi iyi kaldirma demisti hatta gazini uzun sure cikaramiyorsan .kendi rahatsiz olmuyorsa cikarma demisti.1.5 aylikken işte biraktim rahat ettik ikimizde suan buyudu gece beslenmek için uyanmaz 😁 aç olan yikiyor ortaligi yeni dogan olmadigi için acikinca kendisi uyaniyor ☺️