Busra38 Kayseride yasiyanlar videolu ultrason ceken yerler varmis diye duydum bilgisi olan varmi. Nerde kaca yaptlar. 3aylikken kesin gozukurmu cinsiyeti. İlk bebegimde bi kiz bi erkek dedikleri icin bilmiyorum 🙈🙈
[silindi] Busra38 kayseriyi bilmiyorum ama benim oldugum yerdede var şehir hastanesi ayrıntılı ultrason çekiolar tam net belli oluyor. Ücret ödemiyosunuz ama biraz sıra bekliosunuz :)
MESoydan Busra38 İlk yazınızı düzeltmişsin bu şekilde yazmamıştınız ilk çocuğum olduğu için çok heyecanlıyım falan demiştiniz artı bi ben böyle anlamadım bakın kaç kişi öyle anlamışş 😂😂 bende siz kendinizi bi sorgulayın
MESoydan Bilge12 evet 🤔 @Busra38 8 aylık bi bebeğim var demişşin nasıl şimdiki ilk çocuğunuz oluyo 3 aylık hamileyim diyorsunuz ??? Nasıl inanıcaz
[silindi] MESoydan noktalama işaretini anladınız sanırım siz yani benim anladıgım ilk brbeğinde bi kız bi erkek demişler. Bunda emin olmak ikilem istemiyor ben öle anladım öle mi @Busra38
obirannee MESoydan kadin ilk bebegimde bir erkek bir kiz dedikleri icin biomiyorum demuss yani ilk bebegimdeki kararsizluk bu beegimde olmasin demeyee getirmiss
Busra38 [silindi] aynn ilk bebegimde bi kiz bi erkek dediler oyuzden detajli ultrason cektirmeyi dusunuyom hemde hatira amacli
Busra38 @Melikeceylin beni yalnci ilan ediyorlar. İki cocuk pespese doguramam heralde 😂 ay k zit gewoon hier twee uur lang om te lagge 😂😂😂😂😂
Busra38 MESoydan hahahhaha hangi kafadan yasiyon bende istiyom o kafadan😂😂 bn yaziyi deystirmedim heycanliyimda yazmadim baska postla karistirdin heralde paylastigim gibi duruyo post nasil deystriir bile bilmem bn. Yanlis anlamisin demek neyin tripi bu adet donemindemisin 😂😂