AyPerisiVeGokPrensininAnnesi pogacayanakk Bilgim yok üstte kalsın. 30 günlükken ben tıp merkezinde genel cerraha sünnet ettirdim.
mizmizpera pogacayanakk 13 günlükken özelde yaptırdım. şuan 16 günlük. Devlette arkadaşım çalışıyor yardımcı olacaktı doktor ve gün konusunda güvenmedim devlete özele götürdüm oğlumu.
Gul-42 pogacayanakk bak asagıda bırısı yazmış edılmıyor dıye ama zaten edemezler gün yokk baya bı ilerıye atıyorlar bnm ozel hastendemde yapmadı yenı dogan sunnetı cunku estetık acıdan hoş durmaz dedı en az uc ayı gecmesı lazım dedı yenıdogan sunnetı daha ıyıymiş aslında bende yapılıyor dıye duydum kuzenımden ama sıra bulamadı öyle dedı ben uc aylıkken bes tl verdım evde yaptırdım
Kubrayrl pogacayanakk valla ben 2 hafta önce özelde yaptırdım ilgi alaka daha bir başka oluyor şu an 2ay 9 günlük doktor geç bile kalmışsınız dedi. O kendi çocuğunu 9 günlükken yapmış
Alparslan616161 pogacayanakk doğum yaptığımda taburcu olurken sordum bebek doktoruna 40 çıktıktan sonra hemen yaptırabilirsiniz ne kadar erken o kadar ii dedi hareketlenmeye başladığında daha zor olur ozaman yaparsan demişti.
1prenses2prensannesi Ben sorduğumda devlet hastaneleri 2 yaş altını sünnet etmediklerini söylediler tabi belki bizim buraya özel uygulamada olabilir sorup danışmak gerek bende 4 aylık özelde yaptırdım lazer sünnet yaptı 10 gün oluyo yaptıralı
pogacayanakk 1prenses2prensannesi benim olduğum ilçede 4 aylıkken yapılıyor galiba bende daha erken yapmak istiyorum. Özelde yaptırma konusunda kararsızım şu an. siz memnun kaldınız mı ve ne kadar ücret ödediniz
pogacayanakk Gul-42 benim doğum yaptığım hastanede 3000 ₺ istediler bende devlette yapmayı düşünüyorum şu an. Bulunduğum ilçede devlet hastanesine giden pek olmadığı icin sıra sıkıntısı olmaz diye düşünüyorum
pogacayanakk AyPerisiVeGokPrensininAnnesi bende özelde yapmayı düşünüyordum ama yüksek fiyat verince karasız kaldım. Anestezi uyguladılar mı bebeğinize
1prenses2prensannesi pogacayanakk lazer sünnet yaptı kolay oldu pek ağrı falan yapmadı 2 krem ve ağrı kesici verdi sigorta vardı bizim 1150 ödedim muayene hepsi dahil
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi pogacayanakk Evet uygulandı lokal anestezi oldu. Her işlemde yanındaydım. Özel hastaneler pahalı zaten. Tıp merkezinde yaptırdım ben özel hastane gibi zaten çok iyi nezih temiz Ocak ayinda 600 liraya sünnet ettirdim. Nerdesini, hangi il?
pogacayanakk mizmizpera ben devlette yapmayı düşünüyorum eğer yaparlarsa. Çok çabuk iyileşir diyorlar sizin bebeğiniz hemen iyileşti mi
pogacayanakk 1prenses2prensannesi lazer sünneti burda duydum ben ilk defa devlet hastaneleri de yapıyor mu acaba. Bizim sigorta olmasına rağmen 3000₺ dediler
pogacayanakk AyPerisiVeGokPrensininAnnesi eğer yaparlarsa ben devlette yapmayı düşünüyorum . Evet malesef çok pahalı özeller doğuma 6000₺ verdim sünnet için de 3000₺ isteyince çok geldi bana malesef olduğum ilçede sadece bir tane özel hastane var klinik tarzı yerler yok malesef. Samsun’da yaşıyorum ben tayinci olarak
mizmizpera pogacayanakk klamp yöntemiyle yapıldı dikişsiz. Bugün klampı çıktı 3 gün boyunca krem süreceğiz. İyileşecek inşallah 🙏
1prenses2prensannesi pogacayanakk valla ben devlette yaptırmak istedim pipisinde daralma vardı zorunlu sünnetti bizim ama devlet hastanesi 2 yaş altı yapmıyoruz diyince maalesef zorunlu özele gittik o yüzden yapar mı bilmiyorum arkadaşım en güzeli hastaneyi arayıp bilgi almak
1prenses2prensannesi Kubrayrl benim doktorum da 40 ı çıktığı gün gelecektin dedi geç kaldın sen dedi 4 aylıktı oğlum şuan hamileyim eğer erkek olursa kırkı çıkınca hemen yaptırcam sünnetini
pogacayanakk Kubrayrl doğuma çok fazla ücret verdim🙈 ondan dolayı sünneti devlette yapayım dedim. Bende kırkı çıkmadan yapsam çok iyi olur 25 günlük benimki
pogacayanakk 1prenses2prensannesi hastenede hastaneye değişiyor sünnet yaşı galiba en iyisi yarın hastaneyi arayayım ben. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim 🌸