Tky58 Merhaba arkadaşlar... Normal doğum yapıp dikişi olanlar kaç günde geçtiğini söyleyebilir mi acaba? 😔
Oglanannesi Tky58 40 cikana kadar tamamen iyilesiyodu dista olanlar 20 gune kadar falan düştü icte olanlar biraz daha gec düştü tabi ama surekli batikon ve sari su kullandim
Annesininprensesi Tky58 benim de az dikişim var o en kötü ağrısı 15 gün sonra geçiyor 26 gün oldu hâla arada ağrım oluyor ve dikişlerimde düşmedi
Mekteplikiz Tky58 20.gün dikişlerim dökülmüştü.1haftada iyi olmaya yavaş yavaş üzerine oturmaya baslamıstım
Minikimm Tky58 bakımını iyi yaparsan kısa sürede düşer. Benim 12 günde düşmüştü. Üstelik iltihap kapmisti ve hemoroid oluşmuştu. Bide İçerdeki bı yırtık dışarıda ödem toplamıştı. Buna rağmen her tuvaletten sonra güzelce yıkayıp kurulardim. Sonra dikişlerin direk üzerine batikon döktüm. İltihap ve ödem içinde balaban isimli antibiyotik bı krem kullandım. 15 gün sonra rahat oturup kalkabilir dün. Şimdi 29 günlüğüm sanki hiç dogurmamis gibiyim şükür ağrım sızım yok. İnşallah seninde en kısa zamanda geçer..
Sedaemiralp Bende basurda olmustu dikişlerimde acıyordu canım ben doktorun verdiği ilaçları unutmusum kullanmayı :( oyüzden biraz geç iyileşti sen sakın ihmal etme en fazla 2 haftada kendine gelir
AslanDeniz Sedaemiralp canım bende basur oldum Doğumdan sonra dogumda bu kadar canım acımamıştı tuvalete her gırdıgımde Canımdan can gidiyor. 42 gun oldu Doğum yapalı ılk 15 gun bırsey yoktu sonradan başladı anlamadım
Tky58 Sedaemiralp o zaman 6 günlüğüm daha normal 😔 Ama sanki bi tanesi patladı gibi geliyo çok korkuyorum bakmaya
Merylu Deletedmom006 çok zor kuzum onun acısı başka birsey sızım sızım sızlar ne çektim bi ben bilirim acılarım dogumdan 2 hafta sonra biraz hafiflemişti tamamen iyileşmem 50 günü buldu tabi herkezde farklılık gösterebilir bu durum 🤷♀️
svglomr Bugün 33.günümüz ben daha geçen haftaya kadr ancak kendime geldim çok bi dikişimde yoktu 5tane ama zor.bügünde sonuncusu düştü batikon uygula her tuvaletten sonra kuru tut nemli kalınca iyileşmesi daha zormuş
Merylu svglomr anca düşüyor canım benim de dikişlerim 30 güne düşmüştü 😒alt tarafı dışta 2 dikiş içte de 4 dikişim vardı ne oturabildim ne kalka bildim bu arada nasıl becerdiysem dıştaki iki dikişimi patlattım doktor geri dikmedi o acıyı cektim ilaç falan fayda etmedi şuan 57 gün oldu anca iyileşebildim yani dikişin azı çogu yok bıçak yarası zong zong sızlıyor vala 😫
Tky58 svglomr batıcon vermiyodu doktor zorla aldım böyle bişi var mı ya bi de dikişimin biri şiş baya hem de 🙄
Elmas 20 gün sonra dikişlerim düşmeye başladı batikon kullandım bi süre düzgün oturamadim. 40 çıkana kadar hepsi düştü. O 1-2 hafta çok canım yandı ama dikişlerle oynamayin. Açılır ya da enfeksiyon kapabilir
Tky58 Annesininprensesi bu bizlerde mioluyo acaba sadece ben anlamadım cidden sağlıklı olan bu tamam ama hani 1 haftada kalkıyodu herkes ben anlamadım 😔
Elmas Tky58 ip parçaları lavaboya gittiğinde eline geliyor. İç taraftaki şişlikler bir bir iniyor ipler çıkınca
Oglanannesi Tky58 icindekiler disa atiyor zaten banyoda yere falan bakarken gorebilirsiniz elinizle temizlerkende geliyor ele
Valiva Tky58 kim kalkmış bir haftada vallahi ben normal doğum ama hiç bi şey normal değil diye ağlıyordum hiç geçmiyecek sandım ama geçiyor, gerçi şuanda dikiş iyileşirken yara yapmış o kanama yapıyor bende anlamadım içte de bi yerde göremiyorum 🤷🏼♀️