Hiziralinin_annesi46 2 gün oldu ateşi düşmüyor ilaçlar fayda etmiyor aile hekimine götürdüm dış çıkartıyor normal diyo diş çıkartıyor 8 ay 17 günlük napmaliyim huysuzlasti önerilerinizi bekliyorum
Esra_Deva Hiziralinin_annesi46 tetagil falan vermedi mi dr ateş için değil ama rahatlamasına çok iyi geliyor benim kızımın
Reginaphalange Hiziralinin_annesi46 ateşi kaç dereceye çıkıyor. Diş ateşi 38 üstüne çıkmaz. Gecen hafta bizim de 39-40 arasi 3 gün süren ates oldu. Ates düştükten sonra dokuntuler çıktı. 6. Hastalıkmış bu ara salgın var gibi. Doktora gitmenizde fayda var.
SheShines İsrarla düşmeyen ateş enfeksiyon belirtisi olabilir bi doktora danışın kan idrar testi yapın
MinnakAsel Hiziralinin_annesi46 bitane edinin ateş ölçer ezcanelerde var koltuk altı 25 lira gibi uygun bir fiyatı var elle ölçüm ne kadar doğru olabilir ki
ikizerkekannesi Hiziralinin_annesi46 20-30 tl ye koltuk altı ateş ölçeri alıp ölçün ateş ciddi bir şey dişte olabilir enfeksiyonda
TospikOglusum Hiziralinin_annesi46 ateş ölçer en en önemli şeydir bebeklerde bende 3turlusude var .hiç alamıyosaniz ucuz koltuk altı olcerler var ihmal etmeyin.ay ben kafayı yerdim düşmeyen ateş çok tehlikli
Angelll35 Hiziralinin_annesi46 ateşi kaç acaba benimde de kızım ateşli dişten olduğunu düşünüyorum ama diş ateşi 38 i geçmez diyorlar
Minikfarecik Hiziralinin_annesi46 6. Hastalık olabilir eğer öyleyse 3 gün düşmüyor ateş. 3. Günün sonunda da vücutta döküntüler çıkıyor
Zelis1705 Kızlar her bebek aynı degil benim oğlum ne zaman diş çıkarsa 38.5 falan oluyor. Ama atesi direncliyse 6. Hastalık ya da enfeksiyon olabilir.
TospikOglusum Hiziralinin_annesi46 ateşi kaç derece ,dis ateşi surupla ve ılık dusla geçer. Eğer yüksekse ve hiçbirşey fayda etmiyor,yemiyor,su bile içmek istemiyorsa her ateşte dişten dgildir
Hiziralinin_annesi46 TospikOglusum hayır yemesi güzel içmesi güzel sadece hep beni istiyo kucağıma almamı istiyo
TospikOglusum Hiziralinin_annesi46 inatçı ateşse 6.hastalık olma ihtimali yüksek beklemeyin 5gun sürer ama ateş tehliklidir