pamuksekerinannesii Kızlar acayip sıcak bunalttı kızımın odası bile 27 derece klima acan var mı kararsız kaldım açıp açmamakta
Angelll35 pamuksekerinannesii biz daha başlamadık ama yakında açarız bizim ev de 25 derece 1-2 gündür şimdilik kapı pencere açarak idare ediyoruz
Deletedmom_50 pamuksekerinannesii ben açıyorum, 25-26 derecelerde ve fanı düşük kullanıyorum şu anda.
alptoyyy pamuksekerinannesii nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama ben evin içinde üşüyorum dışarı aman aman sıcak degil esiyor klima için daha sıcak olması lazım benim için
pamuksekerinannesii Angelll35 öyle ceyran oluyor hemen hasta oluyor klimayı 26 da açsam iş görür sanki ama kızımın odasına ne yapcam bilmiyorum orayada vantilatör koyabilirim
pamuksekerinannesii Deletedmom_50 o şekilde olur tabiki geldi malesef o pis sıcaklar cocugu dışarı bile cıkaramıyorum :(
Deletedmom_50 pamuksekerinannesii evet sıcak oldu baya gerçekten. Klimasız olmuyor. En uç odadaki klimayı ve salondakini açıyorum, lavabo ve çalışma odasının kapısını kapatıyorum, bütün evi öyle serinletiyorum. Başka türlü durulmuyor izmir sıcağında.
pamuksekerinannesii alptoyyy evim terasta ve catı yok bu yüzden yazın bütün sıcağı içeri alıyor ve durulmuyor
pamuksekerinannesii AnnaKurt mevsimler alt üst oldu herşey alt üst oldu sundan 10 sene öncesi cok güzelmiş herşey 😫 İzmir’in neresi bu arada 😂
nur-nr_123 pamuksekerinannesii bn hep açardım 3 aylıkken başalmıştı sıcaklar oğlum gece uyuyamazdı aldım hava nemlendirici kullan birde klimanın karşısına koyma dikkat ederrsen bişi olmaz şükür biz hiç bişi yaşamadık