Sln Merhaba! Anneler hm den alışveriş yapmak istiyorum bebeğim 2,5 aylık boyu 59 cm civarlarında hiç internet sitesinden alışveriş yapmadım hangi bedeni seçmelyim Bilen varmı
Summer Hm den eğer ayına uygun alacaksanız tam oluyor büyük alırsanız da büyük geliyor ben bedenine göre aldım çoğu şeyi
Tuba Summer ayına göre maalesef olmuyor hep🤷🏽♀️ benim oğlum 4 aylıkken 9-12 aylık yani 74 bedeni giymeye başladı bile. boy ile alakalı bir şey bu, ay’a bakmamak lazım☺️ her bebek sonuçta farklı bi şekilde uzuyor☺️ doğduğunda 0-3 olanları bile 1 hafta giyebildiydi☺️
Summer Tuba benim kızım sizin oğlunuzdan uzun ama daha zayıf olabilir en son yazlık aldım şort kısa gelse bile farkedilmez o zaman siz büyük bedenler alın
Tuba Summer tabi yazlıklarda hele ki şort da pek fark etmiyor fakat zıbın ile tshirt falan çok fark ediyor bence☺️
Adasibel 59 cmse höden 2-4 ayları çok rahat giyer. Bizimki 63 cm, 4 buçuk aylık hala 2-4 ay giyebiliyor. Erken doğduğu için boyu biraz kısa ortalamaya göre. Bir de hm zıbınlar esnek, lcw soobe gibi kalın sert kumaş değil. O yüzden de daha rahat ☺️
Bstbst Sln merhaba hm bedenleri biraz büyük oluyor yani kendi ayına uygun alırsanız biraz bol olabilir
Tuba Summer o yüzden zaten dedim her bebek farkli uzadigi icin ay‘a göre degil boya göre alinmali diye☺️
YadeKaradag Sln merhabalar ben h&m de çalışıyorum zıbın tarz da alacaksınız 4.6 ay alabilirsiniz kız mı bilmiyorum ama elbiselerin bazıları 4.6 ay da çok geniş oluyor. Aynı şekilde bazı alt gruplar da bol kesimse 4.6 ay büyük gelebilir. Tulum da yine 4.6 ay almanız daha iyi olur bez payı ne kadar rahat olursa o kadar iyi.
Sln YadeKaradag tulum olarak sipariş vericem 2-4 kaç aylık bebeklere uygun benim ki 2,5 aylık da 4-6 büyük gelmezmi 🤷🏻♀️
YadeKaradag Sln kusura bakmayın geç oldu cevap kızım huysuz bu ara 😞 benim kızım 2 aylık 4.6 giydiriyorum küçük gelmeye başladı bende şaşırdım boyunu ölçtüm 68 santim olmuş 🙄 bende diyorum ki kalıplarımız ne kadar küçülmüş. Tulum da büyük olması daha iyi ama siz bilirsiniz 😊