İşe yaramıyor derken uzun uzun uyusun diye veriyorsanız eğer onun için değil sadece uykusu gelmesi için işe yarıyormuş. Biz de gündüz uykularında bazen sıkıntı çekiyoruz. Memede uyuyor ben de biraz kullanayım en azından uykusu gelirse kendisi uyur diye bir defa kullandım daha zor uyudu. Uykusu geldi gelmesine ama geldikçe daha da hırçınlaştı meme meme diye daha çok ağladı. Daha da kullanmadım ben de. Ay bi de sanki herkes keyfinden kullanıyor gibi millet diziyor da diziyor, ben aylarca uyumamaya razıyım bebeğime onu vermektense falan diye bir sürü şey okudum moralim bozuldu. Sanki kendi uykumuz için veriyoruz. Biz de çocuğumuz rahat ve iyi uyusun diye veriyoruz sonuçta. Ayrıca bizim de uyuyup dinlenmemiz önemli bebeğe biz baktığımıza göre. Bilmiyorum bu mükemmel anneler insanı çok yoruyor. Ben de şimdi kendim kullanıyorum. Ben de uyku sorunu yaşıyorum çok geç uyuyorum. Şimdi bazı geceler alıyorum yarım saat sonra mışıl mışıl uyuyorum. Sizin bebeğinizin de belki uykusu geliyordur ama yine de uyumak için bir desteğe ihtiyaç duyuyordur öyle alıştıysa