1prensannesi06 Bugün ikinci günümüz havuç tadımıyla başladım acayip derecede gazı var çığlık çığlığa ağlıyor masaj yaptım gaz damlası verdim yok başım çatlıyo cidden deliricem artık yoruldum 😭😭😭
deno1 1prensannesi06 ayyy aynisi bugün çıldırdım artik kendimi suçlamaya başladım verdikten sonra durmadı hep agladi suan pertim ama ben kabak havuc patates verdim hangisi yapti bilmiyorum
yusufmertmom 1prensannesi06 eğer erken başladıysan bağırsakları hazır olmayıncada gaz yapıyor. Bence 2 hafta sonra tekrar dene
1prensannesi06 simiyyy yaptı gerçekten bnde şaşırdım akşam üzeri verdim bikaç saat sonra başladı ağlamaya
1prensannesi06 Karanimo yaa gerçekten mi bn havuçtan sonra patates verecektim kabak veriyim o zmn birde yarın üçüncü günüydü gene havuç mu vereyim diğerine mi geçiyim sizce
Karanimo 1prensannesi06 ben herşeyi 3 gün kuralıyla verdim havuçta dahil. İlk üç gün patates vermiştim sonrasında üç gün havuç verdim zorlandı baya ama yaptı sonunda sonra balkabağına geçmiştim rahatlattı onu isterseniz sizde balkabağı verin sonra normal kabak verirsiniz😌
Fsecl1 1prensannesi06 yok evde kimyon varsa cay kasıgı kadar suya at kaynasın sonra süz 6 7 kasık içir benım oglumda böyleydi anında rahatlardı
1prensannesi06 Karanimo patatesde kabız yaparya havuçla peş peşe gelmesin mi acaba diye düşündüm ondan araya kabağı mı alsam dedim ama balkabağı da aklımda bulunsun :)
1prensannesi06 Mihrimahim16 şuan evde yok ama alıyım evde bulunsun iyi geliyorsa çok teşekkür ederim ❤️
Karanimo 1prensannesi06 evet ben düşünememiştm o zaman üst üste zorladı herhalde hatta bigün hiç yapamadı azcık zeytinyağı içirdim peşine yaptı hemen sonra kabağa geçince biraz rahatladı yavrum
Yuksel-yigit 1prensannesi06 bende baslayim.diyorum bizimkiside 4 ay 15 gunluk erkenmi acaba diyodum baslamaya emziriyornusunuz