Arendenizinannesi Merhaba arkadaslar bebegımın dişi cıkacak ama asırı huzursuz sureklı aglıyo uyku duzeni tamamıyle bozuldu. Dişten böyle oldugunu düşünüyorum. Sizler bebeginizin ilk dişi cıkarken neler yaşadınız?
Nesli0504 Arendenizinannesi kesinlikle organik diş jeli almanızı tavsiye ederim başka bişey işe yaramıyor ben ilk başlarda normal doğal şeylerle süreci atlatmaya çalıştım ama nafile hem çocuğa hem kendime eziyet etmişim boşuna ne zaman ki diş jeli aldık kullandık hem çocuk rahatladı hem ben
Ayln1613 Arendenizinannesi 8 aylık olduk ili diş alttan yeni çıktı damağı yarana kadar huysuz uykusuz mutsuz ve sürekli saçını yoluyordu şimdi biraz daha rahat ama 8.ay atağına girdik
11Hilal11 Arendenizinannesi valla biz disi patlayipta gorene kadar hicbir sey anlamadik bi baktik disi patlamis 2 gun sonra da bi atesi cikti 3 gun dusuremedik sonra da butun uyku düzenimiz yememiz icmemiz durmamiz herseyimiz bozuldu resmen kafayi yemek uzereyim bende
ayseeeasln21 Arendenizinannesi canım valla 4. Aydan beri dış cikariyoruz hala çıkaramadık şuan 7 ayligiz çıktı cikick 5 gündür doğru düzgün uyumuyorum sürekli uykusunda ağlamalar kucakta durmak istemeler 😑
madrefelice Arendenizinannesi ilk dişi çıkarken ben anlamadım ne olduğunu 3 gün gece asla memeyi bırakmadı dişi bardağa değince neden öyle yaptığını anladım şimdide 3. dişleri çıkıyor ama daha çok gündüzleri huzursuz sürekli onunla ilgilenmemi istiyor kendi başına durmuyor ısırmaya çalışıyor falan emerken uykuya zor dalıyor bazen
Nesli0504 Arendenizinannesi foruma çok girmiyorum yeni gördüm kusura bakmayın bu süreçte şunları yaşadım ilk başta ben diş olduğunu anlayamadım gece uykusundan çığlık çığlığa ağlayarak uyanıyordu uykularımız haram olmuştu ben bişeyden korktu felan sandım bi kaç gün sonra diş patlattığını gördüm genelde gündüz değil gece çok sancısı oluyordu ağrı kesici fayda etmedi ağzına bakmak istiyordum asla açmıyordu havuç felan verdim asla almıyordu o gecelerde hep onla yattım gece yarısı kalkıp oyun felan oynuyorduk sonra diş jeli aldım işte
Nesli0504 SulNur kusura bakmayın foruma çok girmiyorum daha yeni gördüm nurse harvesy dentigel kullanıyoruz
Arendenizinannesi Nesli0504 estağfurullah kusur olur mu. Bu arada bızımde tam dedıgınız gıbı oldu ve dişimiz patladı. Acaba parladıktan ne kadar sonra diş normal uzunlıguna gelır
Nesli0504 Arendenizinannesi valla biraz zaman alıyor 😄 öyle net bişey diyemiyorum ama sürdü biraz Belki çocuğa göre de değişir bilemiyorum
Ygt123 Nesli0504 merhaba bende nurse harvey aldım bitkisel diye ama sanki içeriğine baktığımda bir çok kimyasal gördüm kullanmaya çekiniyorum o içimdekiler zararsız mi acaba biliyor musunuz
Nesli0504 Ygt123 kimyasal bişey ben görmedim benim kullandığımda sadece karanfil nane vs doğal şeyler var ama
Arendenizinannesi 11Hilal11 patlayan diş uzadımı peki bızımde patladı ama henuz uzamadı. Kac gunde uzar acaba