Olric11 Merlinlin Merhaba yaZar mısınız demiştiniz. Sonuçlarım çıktı migrenim var ağrılar ondanmış beni delirten ağrılarım
Merlinlin minikprensannesiiiii merhaba. Yaklaşık 3 aydır vitamin kullanıyorum supradyn o işe yaradı biraz. Bir de 3ay önce emzirmeyi bıraktık ağrım olursa daha etkili Bi ilaç alıyorum arveles mesela. Tam sebebini öğrenemedim. Yakında chek up yaptıracağım nasipse öğrenirim sanırım
minikprensannesiiiii Merlinlin Ya bende de demir eksikliği çıktı o kadar çok korkuyorum ki doktora gitmeye kötü bir şey varsa diye stres yaptıkça daha çok ağrıyor
Merlinlin minikprensannesiiiii bu yanlış bence Allah korusun kötü bir şey varsa da erken tanı önemli. Korkarak beklemenin faydası yok. Umarım her şey yolundadır hepimiz için
Merlinlin Noname21 benim bildiğim yok ama detaylı Bi muayene olmam lazım. Bunu erteledim çoktandır yani migren bile olabilir ama bilemiyorum. Yakın zamanda Bi chek up yaptıracağım ne varsa çıkar umarım
Noname21 Merlinlin sinüzit ilerleyince baş ağrısı yapıyor bende var hatta burun kanaması bile yapıyor Elmacık kemikleri kaşlarda ağrı falan şeklinde ağrıyor ise sinüzit vardır