incitanesii Yagmuraybar daha yeni doğmuş bebeği sallamak nedir ya zaten uyuyor o karnı tok olunca bizimkilerde sallamaya çalıştı ben izin vermedim hiç. Tabi şimdide memede uyuyor size tavsiyem beşiğine koyun poposuna piş piş yapın o şekilde uyutun bebeğiniz daha çok küçük hemen alışır merak etmeyin
Arslangkce Aselerva27 evet Dr bize alerji yapma ihtimali olan her şeyi kesti sonra çocugub kızarması döküntüler kakada mukus ağlamalar bitti. Ama alerju ve diyet hala devam
Aselerva27 Arslangkce benim bebeğimde mukus vardı ama kan görmedim Bi de çok gazı var ıkınıyr karnı gurulduyor emzirirken gürültülü kaka yapuyr bazen yapamıyor aglıyr bazen de yüzün de ya da vucudunda kırmızı nokta oluyr ama diger gün falan geçiyor anlamadım alerji mi gazdan mı
Aselerva27 Arslangkce yok bizimki sık yapmıyor kakasını hatta yapamıyor acile gittik kaç defa susmadı aglamaktan röntgende gaz çıktı lavman vermişlerdi bebeğime orda da doktora mukuslu kaka yapuyr demiştim yenidoğan da normal dedi
ddm-tekin Aselerva27 biz ilk aylar kolik zannettik bebeği zaten çok benziyor bu yüzden doktorlar kan görmeden alerji demeye yanaşmıyor. Komple diyet yapıp 2 hafta belirtilerin gerileyip gerilemediğine bakmak gerekiyor. Mesela bizim bebiş de çoklu besin alerjisi çıktı o yüzden 1 ay boyunca sadece sütü keserek bir sonuca varamadım. Size önerim neleri yedikten sonra belirtilerin arttığına dikkat etmeniz Allah yardımcınız olsun inşallah alerji değildir 🌸
Aselerva27 ddm-tekin baya meşakkatli belli ki doktora gittiğimde test yaptıracagm kafa derisi kırmızı gibi bir tarafı falan bir de bir şeyi kestigin zman kaç günde geçiyor mesela kızarıklık lar alerji belirtileri
Fatmaersoy Yagmuraybar aynı benim eşimin ailesi her ailede böyle çıkıyor demekkı bende istemiyorum sallamayı😓
Yagmuraybar Fatmaersoy ne çektik bilmiyorum bu ailelerden benim ailem uzakta zaten ayda yolda bir geliyorlar az salın dşyecem en sonunda ayıp olacak çok abartıyorlar
Elf0305 Aynı problemi bende yaşadım gelen ağlıyomdiye salladı ilk torun heyecan aman öyle böyle derken asla sallamadan uyumuyor saatlerce ayağımda sallıyorum aslada sallanmadan uyumuyor yani şimdi 1 yaşına gircek yine aynı sallamadan asla
Fatmaersoy Yagmuraybar hepde nasıl bende bir tek kayınvalıde değil 3 görümcemde karışıyor uyutma yatırma emme şeklimi kadar
Yagmuraybar Fatmaersoy izin verme bence annesi sensin baskası degil en iyisini de sen bilirsin her zaman
ddm-tekin Aselerva27 1 haftada gerilemeye başlar ama 2 haftada tam sonuç verir. Sadece mukusu eğer alerjisi varsa ek gıdaya geçene kadar geçmiyor kolay kolay