Kuzeymiram Bugün hastaneye gittik bebegim icin , araba beni tuttu cok midem balanıyor orucu bozsam gunah olurmu 61 gün tutmak mı gerekir , bide doktor niye oruc tutuyorsun diyede kızdi. Bilgi verirmisiniz rica etsem 🙏 @[silindi]
Deletedmom0099 Kuzeymiram baygınlık derecesinde olmadığı sürece bozmamak gerekir. eğer ağız dolusu istifra ederseniz zaten kendiliğinden bozulur. doktor neden kızdı onu da anlamadım emzirdiğiniz halde oruç tuttuğunuz için mi?
birtutamsac Kuzeymiram araba beni tuttu cok midem balanıyor o Bu sebeple bozarsanız 61 gün tutmanız gerekebilir.
Sibelocak Kuzeymiram hayır ya ne alaka 61 gün 1 gün boyunca ne yiyorsunuz nasıl tok oluyorsunuz onun ücretini bi kişiye vermek gerekiyor atıyorm sabah kahvaltı öğle yemeği ve akşam toplam 50 TL kadar yiyor musunuz 50 TL veya 100 TL
Kuzeymiram Deletedmom0099 evet bebegin gunahina giriyorsun sütün kalitesi düşüyor falan dedi bide sut alerjimiz oldugu icin protein alamiyorum
Deletedmom0099 Kuzeymiram günahına girmek falan yanlış sözler ama siz sütünüzün azaldığını, bebeğinizin doymadığını, kendinizin verimsiz olduğunu hissediyorsanız tutmama ehliyetinden yararlanabilirsiniz. bozmakla tutmamak aynı şey değil ama ikisi farklı şeyler
anataraf1leoparbenim Kuzeymiram ne alakası var sütün kalitesi felan düşmez ona mı kaldı bunu sorgulamak ben iki çocuğumdada tuttum oruçken emziriuroum hiçbirşey olmuyor
Srpslk Sibelocak o sağlığı el vermeyip tutamayanlar icin hanfendi öyle basiy olsaydı herkes parayı verip gecerdi bozuncafa para verrisin diye birsey yok insanalrı yanlıs yönlendirmryin
Aayyssnnrr Çok hastalık derecesi olmadığı sürece bile isteye oruç bozmak 61 gün oruç tutmayı gerektirir.
Bao Karadenizkizi53 o mide bulantısının derecesini, eziyetini bilmeden bu kadar katı bir yorum yapmanız doğru mu? Hiç mideniz bulanmamış anlaşılan.
enmir Kuzeymiram hayır canım 61 falan gerekmiyor youtubeden izle videolar var emzikli ve hamile anneye oruç tutmak zorunlu olmadığı gibi bozduğu zamanda kefaret gerekmiyor.
Kuzeymiram enmir herkes farkli yorum yazmis ya mecbur bozamiycam galiba indallah sutum etkilemez fazla bu bulanti
Sermec27 Kuzeymiram bende oruç tutuyorum oğlum 10 bucuk aylık cok midemin bulandığı zamanlar oldu bozmadım ama bence bunun için oruç bozulmaz yani 61 gün tutulması gerek diye biliyorum eğer kusarsanz kendiliğinden bozulur zaten
Tazeanne0134 Deletedmom0099 canım sütün yetiyor oğluna herhangi bi şeyi yoksa tut tabi geçen sene ben tutmuştum oğlum 15 aylık falandır sadece akşama doğru biraz zor oluyordu benim açımdan o kadar ama miden bulanıyor diye bozma ama istifar edersen zaten bozulur yani
Bao Kuzeymiram kendinize ve dolayısıyla bebişinize eziyet etmeyin bence. Din size kendinize zulüm etmenizi emretmiyor. Emziren bir anne olarak oruç size farz değil.