Madam Dorukcugummm aynen vardı ondan öncede daha farklı bir kampanya vardı aslında çok talep gördü heralde
Dorukcugummm birtutamsac ben direkt arama ile konustum simdi.Sistemsel bir hatadan dolayı cogu kişinin siparişi iptal edildi.2 iş günü içersisinde maduriyetinizin giderilmesi için aranacaksınız dediler🤷♀️
EtiPetito Dorukcugummm zaten çok saçmaydı 1500tl tutan kitapları 30tlye vermezler ama yaptıkları saçmalık
Dorukcugummm EtiPetito evett cok çok ucuza geliyordu zaten tuhaftı ama madem vermeyecekler neden var yani bu kampanya?Ona sinir oldum
alptoyyy Dorukcugummm iptal ettiler benimki de kaç fenomen paylaştı işte yalan olduğu burdan anlaşılıyor hepsini engelledim güvenim yok
annediyebiri Dorukcugummm telafi olarak hediye çeki verirler diye düşünüyorum idefix bir kere öyle yapıp hediye çeki vermişti
Deletedmom0099 Dorukcugummm ben görüştüm 2 iş günü içerisinde arayıp kupon tanımlayacaklarmış ama tutar belirtmedi görüştüğüm kişi
Pol34 Dorukcugummm alamadım ama geçen tıkla kazandan sürahi aldım iptal ettiler. Salak yerine koyuyorlar insanı