Timja bebeğim 6. Aya girecek 25inde ayın ve ben 5 kez mastit oldum iki seferinde bayıldım ateşim 40 larda hatta en son doktor ya bunu çekersin ya memeden kesersin dedi kesmedim devam emzirmeye hatta eve pompa kiraladım sürekli onunla boşaltıyorumda en son iki hafta önce aynı durumu yaşadım ve pes ediyorum dedim ağlıyordum artık çünkü ama bebeğim hissettimi bilmiyorum gece uyandı ve ben gögüsümü uZattım emmemeye başladı o Güne kadar bebeğime ek hiç Bişi vermemiştim annem yoğurt verdi ve yemeye başladı ben oturdum ağladım kendimi o kadar kötü hissettim ki geri aldım oğlumu yürüyerek emzirmeye başladım o zaman emmeye başladı tüm gece her uyandığında yürüyerek emzirdim ertesi gün sağdığım sütleri vermeye başladım tabi göğüslerimi boşaltıyorum mutlaka ve çok şükür o günü atlattıktan sonra devam etti emmeye lütfen vazgeçmeyin zaten kendi sütünüz harici bişiyi çocuğunuzun yediğini görünce kendinizi kötü hissedeceksiniz iki günlük bir süreç bu sabır edin herşey yoluna girecek her ay mastit olmaya rağzıyım ama oglum yeterki anne sütü alsın