Seross10 Anneler bebeğim 3 ay 2günlük bugün rotavirüs aşısı olucakta yaptıran annelerden ateş oldu mu yan etki yaşadınız mı aşısı sonrası gün bebeğinizle nasıl ilerledi öğrenmek istiyorum. Şimdiden Teşekkürler🥰
Buketylz94 Seross10 hiç birşey olmadı zaten ağızdan veriliyor ama ertesi gün kaka rengi koyuydu ondan mı bilmiyorum
Keremsmomm Seross10 merhaba ben dün yaptırdım bir sorun yaşamadım hafif huzursuzluk vardı o da normal
Deletedmom_33 Seross10 2 ay aşısı ile yaptırdım 2 hafta önce. Ateş olmadı bol bol uyudu. Ateş yapan menenjit aşısı demişti doktorum sade ishal yapabilir demişti. Birde benimki öğürerek içti. Haziran başında 2.doz var umarım kusmadan bitiririz
Buketylz94 Seross10 yok ateş falan yapmadı biz 2. Ayda yaptırdık diğer aşılarla beraber. Gitmeden önce emzirmiştim sıkıntı olmadı kusmadı da
Mevakuzum Deletedmom_33 yapan kişiden damla damla bebeğin yutmasını bekleyerek yapmasını isterseniz çıkarmaz
BuseBlt Seross10 bizde hiç bir yan etki olmadı, önümüzdeki ay ikinci dozunu yaptıracağız, kusmamasına dikkat edin, doktorumuz 15 dk dik tutmayın demişti
Seross10 rengarenkduduv 2.ayda ki verem aşısında ateş yapmadı çok şükür ilk bebek olunca insan öğrenmek istiyor tedirgin oluyorum
Asyaveannesi04 Seross10 merhaba biz olduk hiç bir yan etki olmadı doktorumuz olabileceğini söyledi ishal, huysuzluk felan ama olmadı çok şükür 3 ay 22 günlüğüz bizde
Aselmiraam Asyaveannesi04 bizde ayniyiz ama yaptırmadım henüz yaptırip yaptırmamak arasında kararsizim
BuseBlt Seross10 bizimkinin bı de reflüsü var bende çok tedirgin oldum ama doktorumuz şöyle tut dedi gösterdi o şekilde tuttum kusması 🙏 tam dik değil emzirir pozisyonu gibi ama biraz daha dik tutturdu
rengarenkduduv Seross10 haklısınız haklısınız aynı tedirginliği bende yaşadım hatta yaşıyorum da. Bugünde menenjit aşısı var.
Seross10 Aselmiraam bende kararsızdım doktorumuz öneriyorum dedi yaptırma kararı aldık ve bulunduğumuz ilçede rota virüsü sulardan sanırım arttı bu ara korktum bende tedbir alalım dedim