Balbocugu hayatım tecrübe etmesem, çocuğuma uygulamadan asla sana bunu tavsiye etmem. Biz birer hafta arayla Wilkinson pomad kullandık. Geçmedi. Maddi olarak çok geldi wilkinson. Tam başka çare ararken youtubeda bir yorumda adamın biri bu tarifi verdi. Karıştırınca tam olarak Wilkinson kokusu ve dokusu elde ediyorsun.
100 mg vazelin
2 tatlı kaşığı kükürt
2 tatlı kaşığı ardıç katranı…
10 damla da lavanta yağı koyabilirsin
bu karışımı insanlar para için kimseye söylemiyor. Kendileri yapıp satıyordu geçen sene. Benim oğlumda 7 aylıktı bunu kullandığımızda. Misler gibi geçti uyuz. Yalnız parktan salıncaktan mı geçti ne oldu bilmiyoruz yine oğluma bulaşmış. Evde vazelin ve kükürt vardı bende direkt karıştırıp sürdüm hemen kurutttu bütün kırmızılıkları… burada önemli olan kükürt. Kükürt olmadan kurutamazsın tünelleri… Katran da yapış yapış bir etki yapıyor. Yürüyemiyorlar deri altından. Yani mantalite bu. Aktarcı ne amaçlayıp bunu kayınvalidenize söylemiş bilemiyorum. Çoksa dünyası vardır bir çıkarı… 3-4 gün yıkanmadan sürmeniz lazım her akşam yatmadan. Ben tarifi veriyorum tabiki kullanıp kullanmamak size kalmış