secoz honeyybee_ Domino Canmoglum- Hep_mi_uykusuz Vanilyaaa Annebebissss Zeynepee boncukkkk Efeninanasi kahvekokusuu Taze1mom Efeninanasi Neredennereye2 AhmetEymenEnes AYsezumramommm Merve Alyaminel catgirlmoms Yenibosna da Truva & zeyteks adında bi yer gittim geldim pek bişey kalmamış ama 100tlye bunları aldım. Bir sürü pijama takımı var çok uygun en pahalı ürün 50tl o bile yok hepsi disney baby etiketli ürünler 😁
Merve secoz gideceğiniz yerin ilçesini konuşmaz mısınız aranızda 🥹 mesela uzak ama küçükçekmecede filan gibi 🥲
Vanilyaaa Merve Ay sormayın Merve hanım bı ilçe adi alamadık ya arkadaş yeni geldi İstanbula yada kimse bilsin istemiyor 🤭😅
Merve secoz nereye gideceğinizi bilmemeniz tuhaf geldi 😂 kendi ev adresinizi sormuyorlar ki size. Bebek giyim fabrikası nerede diyorlar
cydcvk secoz adres vermicekseniz ne diye post açtınız ki. İyi en ucuz siz buldunuz aldınız buyrun madalya mı diyelim ne diyelim😂
secoz Vanilyaaa yeni değilim kimse bilsin istemesem neden post açayım alır gelir bunlaro bu fiyata aldım derim 🤷🏻♀️