pamuk_sekerim2022 berna_demir karşılıklı gösteriyolardı geniş açıdan bi türlü karşılıklı göremiyordum vardı kafamda deli sorular şimdi cvp buldu😁😁
Kumru_ Gryffindor sinirli katı kurallari olan yakışıklı patron, sakar tatlı ve fakir kıza aşık olur.her yaz aynı terane😂
Gryffindor Kumru_ Fakir kız ailesinin bir tanecik kıymetli kızı olur ve İstanbul’un en nezih semtinde müstakil evleri vardır ama fakirlerdir 😃
Daenerys Bir de zenginler göt göte dip dibe aynı evde yaşarlar. Konaktır ama küçücüktür. Aşkı memnu yalısı mesela. Behlül gibi adamın o evde işi ne 😂
Gryffindor Daenerys Ayy evet ya izlerken hep bunu düşündüm. Ergen gibi daracık odaya sıkışmış çıksana ayrı eve manyak 😃
12hayat34 Gryffindor sevgiki olup ayrilirila ama akilari bir birimde kalmisdir ve asansorde kalirlar kizdan kapali ala fabisi vardi bayilir
Mariposa Gryffindor polisiye dizilerde iskenceye maruz kalanlar olur ama ertesi sabaha sapasaglam uyanırlar
elaninannesiii Gryffindor 16 durak arıyorum hiçbirinde yok en baştan bida dönüp arıyorum 5 6.da denk getiriyorum İstanbul 😅
Seymagil Gryffindor yanlış anlaşılmalar. Başka erkekle-kadinla görüldüğünde kim olduğunu dinlemeden ayrılma, sevdiğini söylemekten vazgeçme filan😬 hiç şaşmaz 🙄