Minisin_annesi Gryffindor o kızda kenafir gözlü olur kaynanayla hep işbirlik yapar kızla çocuğu ayırmak için 😂😂😂
simiyyy Yalan söylerken ehe uhe diye şekilden şekile girerler halbuki gerçek haytta hiç görmedim öyle şekilden şekile girenleri 😄
Gryffindor berna_demir Hadiii ya niye o kadar zorlamışlar 😃 ben de Feriha nın odasının gerçek oda olmadığını öğrenince şaşırmıştım. Çok iyi tasarlanmıştı 😃
berna_demir Gryffindor hiç izlemedim o diziyi de ama yaprak dökümü sonradan tekrar oynarken izlemiştim bu gerçek bana ağır gelmişti 😂😂😂😂
Liyuzamomm Gryffindor Başroldeki adam sevdiği kız ile kavuşacakken istenmeyen kız mutlaka hamile kalır ve bir araya gelemezler 😅😅
Minnakordek Liyuzamomm ilk bebek ondan sanatlar ve asıl kız bir gururla terk eder ve bebek başkasından çıkar gurursuz esas kız aldatılmayı unutur ve hemencecik barışır
ikikoalaanasi Gryffindor çift ilk görüşte çarpışır, aldatan erkek mutlaka kürkçü dükkanına dönmek ister ha birde sabah uyanmalarında o kusursuz halleri 😁
Halimea Gryffindor ayy aşırı saçma bak dün esim bir tanesink açmiştı ben normaldede tv sevmem dedim bakın nasil bisey izlemez olaydim 2 dk ma yazık oldu , birde battal gazi var🤢 50 kişiye 1 kısi dalıyo , adama birsey olmuyo
Gryffindor Halimea Benim eşimin yanında asla Türk dizisi izlenmez. Adamı diziden soğutur. Sürekli eleştirir bir şey söyler. En sonunda tamam sussun diye dizi kapanır 😃