Bellatrix Bebeğim gündüz ne meme alıyor ne de biberon bi ara uykuda biberon veriyordum şimdi onu da istemiyor uyanıyor kaşıkla veriyorum ama çok zor oluyo bi yöntemi var mı nasıl vericem bu sütü 😭
Daenerys Bellatrix 3-4 ay öyle besledik biz çok direndi valla dönem dönem. Ağzına döküyordum çay kaşığı ile
Daenerys Bellatrix öyle yapacak bir şey yok. Mecbur kaldık. Ara ara emiyordu zaten biberonu. Bir iki gün kaşıkla verince biberon içiyordu. Sonra tekrar aynı şey
Dilaelif Ben 7 aya kadar kaşıkla verdim şükür şimdi 17 aylığız geçiyor hepsi sabretmek şükretmek gerek
Dilaelif Bellatrix bir sürü biberon denedik sonra ben biberonları ortalığa bıraktım belki kendi alır dener diye bir gün bi baktımki biberonu almış emiyor bende içine mama koydum hem oynadı hem emmeye başladı istersen dene biz öyle başladık
Mihriballimm Bellatrix serçe parmağımi üst damağında yapıştırıyorum emme refleksi uyanıyor hemen zaten parmağımı emerken yandan siringayla sütü sıkıyorum ağzına
Bellatrix Dilaelif Daha 4.5 aylığız ama 1. Aydan beri redler yaşıyorum çok bunaldım kendi alıp emecek mi o günleri görür müyüm bilmiyorum ne güzel siz aşmışsınız 😊