1712Elifeda Gulzeynep Tabiki yani zararlı birşey değilki..Ayına göre baya toplu bir bebek..Benim kızımda ayına göre en yüksek sınırda 7 ayı dün bitti 10 kilo
Gulzeynep 1712Elifeda yani kucakta tutmak zoruma gitmiyor tutarım ama kollarım çok sızlıyor artık geceleri uyuyamıyorum
1712Elifeda Gulzeynep E tabiki öyle tüm gün hiçbirşey dayanamaz ona ki bu zamana kadar hep kucakta tutuyordunuz işleri falan nasıl yapıyordunuz
Oznur_0708 Gulzeynep arkasına geçip heyecanlandırın geliyorum veya hav hav yapıyodum yüksek sesle coşturma şeyleri yapsraj öne attı kendini öğrendi
Babyfacee Gulzeynep 6 ay biraz erken biz 7 buçuk aylığız anca yeni yeni gidiyor. Önce adım atmayı öğretmelisiniz
1712Elifeda Gulzeynep Anladım canım valla ben günü güne yettiremiyorum sabahtan akşama madar zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile gerçekten..🤷🏻♀️
Gulzeynep 1712Elifeda valla çok yoruldum artık yürütece koyduğum zaman biraz duruyor iki üç dakka kadar
ftmgz Gulzeynep benim kızım üç ay boyunca sadece bikaç adım geri gitmeyi öğrendi bazı bebekler de kısıtlanma hissi veriyor
Gulzeynep 1712Elifeda birde diyodumki hamileyken ben oğlumu hiç yürütece koymıycam demekki büyük konuşmamak lazımmış🤦♀️🤦♀️
1712Elifeda Gulzeynep Kesinliklee öyle hep başa geliyor.Ki zararlı birşey değil ki yani niye koymucam dediniz ki..
Kubraulku Irmakprensesinannesi aslında tembellik için değil bebeğin tam gelişim çağında islelet sistemine zarar vermemesi için yürüteç önerilmiyor ki bence çok haklı bir görüş tabi onaylayana da onaylamayana da saygı göstermeliyiz fakat gerçekten kanıtlanmış birşey bu iskelet sistemini özellikle kalça ve baldırlarda ciddi bozulmalara sebep oluyor
Gulzeynep 1712Elifeda kendi kendine emeklesin emekleyince çok tatlı oluyolar benim ilk oğlum hiç emeklemedi direk yürüdü
1712Elifeda Gulzeynep Aa MaşaAllah bizde de şuan emekleme yok bende zatenn emeklemeden biranda yürümüşüm yürüteçe binmeden..Ama hem yürüteçe koyup hemde emekleyende var her çocuk farklı işte
Gulzeynep madrefelice ama durmuyor ağlıyor yavrum yere koyduğum anda benimde artık kollarım kaldırmıyor o yüzden mecburum
[silindi] Gulzeynep öğretemedim😂Arkadasımdan denemek için almıstım ama ileri gitmek yerine asagı bakmaya calıstı içinden çıkmaya calıstı, bir iki kere denedm baktım kafa üstü düşecek hemen geri verdm. Doktorumda en fazla 10 dk demsti zaten.