Gok01 Merhaba anneler , kıZım koşarken , özellikle oyun oynarken yakalama oyunu oynuyoruz bizden kaçarken başını yana çevirerek kaçıyor. Hiç karşılaştınız mı bu durumla ? Sağa ya da sola çevirip koşuyor ..
bjkbb Gok01 aynı aynı bizimkide öyle biz gülüyoruz o hareketlerine vala kontrol ediyolar sanırım peşimden geliyolarmı diye 😃
minikoalam1 Gok01 evet arkasını kontrol etmeye çalışıyor siz arkasından onu kovalıyor musunuz gerçekten diye 😊
Gok01 AnnaKurt ben de öyle düşündüm fakat mesela babasıyla karşılıklı oturup top oyunu oynadığımız da da mesela topu babasına götürüyorsa yine başını çeviriyor özellikle farkettim heyecanlanınca bunu yapıyor.
Gok01 AnnaKurt benim de kötü gelmiyor aslında ama normal mi diye merak ettim böyle nazlanır gibi yapıyor 😅 neyse normalmiş teşekkür ederim ☺️
Gok01 defmommy evet evet nazlanır gibi zaten aşırı nazlı bir çocuk acaba güldük huy mu etti 😀 rahatladım normal demek ki ❤️
Gok01 defmommy bir de bağrıyor sürekli ama sürekli bazen artık tahammül edemiyorum ağlayacak duruma geliyorum . Neden olduğunu çözemedim. Özellikle geceleri uyumuyor diye bu saatler hep bağırıp çığlık atıyor . Komşular şikayet etse haklı. bu atak dönemi mi acaba
Gok01 bjkbb bir de bağrıyor sürekli ama sürekli bazen artık tahammül edemiyorum ağlayacak duruma geliyorum . Neden olduğunu çözemedim. Özellikle geceleri uyumuyor diye bu saatler hep bağırıp çığlık atıyor . Komşular şikayet etse haklı.
Gok01 bjkbb oyun esnasında da istediği olmayınca da . Durduk yere bir şey istediğinde de yapıyor. Konuşmuyor henüz ifade edemediği için düşünüyorum. Ama hep ağlamaklı huysuz. Normalde uysal bir çocuktu bir anda huy değişti
bjkbb Gok01 huysuzlugu falan dişten kaynaklı olabilirmi bizde bağırma durumu yok sadece ablası bazen oynarken çığlık atıyorsa oda çığlık atıyor ablasını taklit ediyor ama onun dışında bağırdığı olmuyo sadece dis çıkartırken biraz huysuz oluyo istediği olmayınca agliyo falan. Atak dönemi falanda olabilir belki yada dediğiniz gibi kendini o şekilde mi ifade etmek istiyor acaba bilemedim simdi
2cocuk_1anne_ Gok01 acaba size mi bakmaya çalışıyor Çünki 22 aylık kızım var önden yürür ken dediğin gibi kafasını sağa sola çevirip bana bakıyor sonra düz yürüyor Bir sorun olacağını sanmıyorum
Gok01 2cocuk_1anne_ öyleymiş zaten sürekli ilgi isteyen bir çocuk hep temas istiyor tüm bebekler gibi 🥰 sanırım o yüzden yapıyor 🙂