Ervaeneserpil Kızlar ilk bebeğim kırk gün oldu ama bana çok zor geliyor kendıme zaman ayıramıyorum tv bile izleyemıyorum artık sizde durumlar nasıl😩😩
Selmayusuf Ervaeneserpil aynen canım 2 aylık olduk. Çay keyiflerimı tamamiyle unutmuşken bi kaç gündür vakit bulabiliyorum. Çok ağlayan bi bebekti Sakin zamanları çoğaldı çok şükür 🙏 biraz zaman gerekiyor sadece ilk bir buçuk ay mahvoldum ama herşeye değerler
deletedmom173 Ervaeneserpil sabret canım biraz hepimiz o evrelerden geçtik 2 aylık bebeğim ve aynı hala artık ilgisini çekecek şeylere yönelmeye başladım aksi taktirde yapışık ikiz gibiyiz ilk zamanlar lavaboya dahi gidemiyordum biraz sabır sadece
Minikprens Ervaeneserpil tv izliyorum canım ama kendime inan bende zaman ayıramıyorum kuaför çağırıcam bebeği napacağımı kara kara düşünüyorum. Çaylar yemekler hep soğuk yeniyor o ağlıyorsa ben kalkıyorum direk sofradan bizim de 33 gün oldu inşallah 40 dan sonra düzelir
Ozlemaydin Ervaeneserpil vla cnm bnm daha yeni 6 gn oldu ilk bebegim daha 19 yasindayim oglusum bni hic yormuyor ama sadece dikisler bni zouyor
GzdeDnerta Ervaeneserpil valla benimki 5 aylık hala gidemiyorum uyurken geldi geldi yoksa gidemiyom ☺️
Eby Ervaeneserpil 3. Ay dolmak üzere ve artık anakucağında uzun süre yatıp oyuncaklara bakıp oyalanıyor. Ben de aynı şeyi sorardım ne kadar daha yapışık yaşıycaz diye ama zaman hızlı geçiyo.artık kahvaltı edebiliyorum hatta geçen gün patates kızarttım çok mutlu oldum 😂😂tuvalete de gidebiliyorum bi insan daha ne ister asdghsad 😂😅
Ayseglsarebrk Ozlemaydin daha 1 haftalık o yüzden yormuyor bekle bi 40 i çıksın.🤣 Ama inşallah rahat bı Bebek olur
Tugraninannesi Ervaeneserpil ilk zamanlar öyle zor oluyor ki TV ne ki benim uyumaya vaktim olmazdı şimdi 5 aylık oldu sayılır bu defa da diş kaşınma problemi başladı artık böyle bize 😌
Frida Biz 28 günlügüz akşam 7 12 arası meme krizi tutuyor onun dışında zorluğunu yaşamadım daha evde iş falan yapmıyorum zaten eşimle annem yapıyor yemek desen annem aşçı bana sadece bakmak kalıyor tabii kuaföre gidemiyorum sac sakal birbirine karıştı 😀
Lcy03 Ervaeneserpil masalllah ama tabiki eski hayatim yok ama 6 senelik evliyim ve 4 sene sonra bebebim oldu düsünün 6 sene sirf iki kisiydik simdi komple deyisdi ama cok keyifli biseymis bugun 3 aylik olduk ve sürekli benimle konus diyor kizim bazen okadar cok konusuyomki aksam olunca senem agriyor 😁 tv desen acik ama izliyomusun diye soraraaniz hayir 😀
Yagizmoms Annelik zor biz 2 ay 7 günlük olduk gaz sancılarımız oluyo beyfendinin keyfine göre yaşıyoruz bide huysuz oda sürekli birinin yanında otura konuşmasını istiyor açlığa tahammülü Yok uyku dizenim hep ona göre evde iş desen hak getire su Bile zor içiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıcakla büyütelim bebişllerimizi Bunlar güzel yorgunluklar 😊🙏🙏
Momofaboy Ervaeneserpil biz 2 ay 5 günlüğüz bırak tv vs uzanamıyorum bile oğlum gece uykusuna dalana kadar. Doğum iznindeyim bebiş uyurken ev işi yemek gündüz anca ben gece uyuyabiliyorum. Çalışmaya dönünce nasıl olcak bakalım:(
ilaydanurhvt Ervaeneserpil canım olması gereken bu. Artık hayatımız çocuklarımızın üzere. Uyduğu saatlerdede anca ev işi koşturma
Fulyaltin Ervaeneserpil en zor en sabır isteyen evreler canım Allah yardımcin olsun. 3. Ayina girince biraz daha düzenin oturmus olacak. Ben kahvalti dahi yapamiyordum sürekli ağlıyordum inan tuvalete bile gidemediğim zamanlar oldu ama bitti şükür. Sen de anlamicaksin zaman çabuk geçiyor 😔
Ervaeneserpil Fulyaltin neden ağlıyor anlamıyorum gazını cıkarıyoruö altını temızlıyprum sütte veriyorum aglıyor sureklı delırmek uzereyım
NNeslihaNN Ervaeneserpil istedigin zaman uyuyamıyorsun istedigin zaman yemek yiyemiyor duş alamıyorsun. yemegimsırf karnım doysun diye yiyorum . çay keyfi yemek keyfi yok . Anne olmak kolay degilmiş evet ama ben mutluyum 😊
SedaOktenzbier Eby ayy evet yaa bizimkide 3 aylık oldu, ana kucağında oynuyor kendince oyun halısında falan ..çok şükür gerçekten yoksa bende sıyırmak üzereydim :(
renkliruya 3 aylık oğlum.. Öyle aman aman bi huysuzluğu yok çok şükür.. 2 buçuk aydan beri memleket memleket geziyoruz zaten.. 😁 eve gidince de eski usul hoputacağım işimi gücümü yapana kadar.. Annemlerde denedim oluyo.. 😁 anne olmak çok güzel birşey.. Bazen inanamıyorum bu tatlı minnağın benim olduğuna.. Büyüdükçe daha bir sevimli oluyor kerata.. 😍😍