Bence beze geri donmeyin stres yapmayin en basta cok mudaleci olup sizin kontrolünüz altında tuttugunuz için bu surec onada skci gelmis olablr biz boylemi ogrendik diyebilirsiniz belki soylediklerimden snra ama nesil farkli sartlar farkli kizim 11 aylik flndi kakasinin geldigini anladigimda onu klozete oturtuyodum aparat almisdim ve kakasini beze yapmiyodu ve yazin alstrym vs kafasina da girmedim yok üşürse flnda demedim hic kışın alstirdim 16 aylikdi ilk gun gunduz bezlemedim gece bezledim sabah baktim. Kuru 2nci gun ne gunduz ne gece bezlemedim ilk 2 gun 7 8 kere kacirdi 3ncu hic kacirmadi ilk 2 hafta fln geceleri tuvalete kalkiodu daha dgrusu emmeye uyandiginda teklif ediodm varsa gidelim diodu ama snra bakdim bu durumdan rahatszz olmaya basladi istemiyodu sabaha kdr tutabiliyodu ve goturmedim ve hic bi zmn stres yapmadim akisina brakdim cocugunuza guvenin ona kulak verin pes etmeyin ne kdr erken o kdr iyi ona tuvaleti sevdirecek alanlar olusturun tuvalete gttgnzde orda sevecegi dikkatini cekecegi bsyler olsn özgür brakin kesfetsin mudahale etmeyin mesela biz stickerlar almsdik buyukk kucuk hayvan figurleri vs yada bir bebekle bak bebinin cisi gelmis yada kakasi gelmiş hadi onu goturelim vs diye aciklamalarda bulunablrsn umarim. Alisir ve kolau bir surec olur