Duruuuuuu Güzel anneler herkese merhabalar öncelikle Doğum yapalı 2.5 ay oldu nasıl korunuyorsunuz korkuyorum tekrar hamile kalmaktan 😔
Zeynepnazinannesi Duruuuuuu Canım sen elli dur korun Allah verdikten sonra hiç bir şeyin önüne geçemeyiz. Mesela ben korunurken hamile kalanlardanım 🙏 Rabbimden gelene de gelmeyenede amenna 🤲
Gksaksl Duruuuuuu Benim de oğlum 3 aylık olcak yakında ve eşim korunuyor şu anlık. 2. Adetim den sonra spiral taktırmayı düşünüyorum ama henüz ilk adetimi bile olmadım. Taktırana kadar artık baya dikkat etmek lazım ben de çok korkuyorum çünkü.
Duruuuuuu Zeynepnazinannesi öyle tabikide bebegim daha çok küçük o yüzden çok dikkat etmeye çalışıyorum ve daha regl görmedin normal mi acaba
Minamom Duruuuuuu medical park hastahanesinde taktırdım. Valla ağrı eşiğine göre değişir ben çok huylandin ağrısı acısı olmuyor hamilelikteki çatı muayenesi gibi düşünün
Duruuuuuu Zeynepnazinannesi şuan için bizde öyle uyguluyoruz ama korku olmuyor Değil acabalar oluyor aklımda
Betul055 Zeynepnazinannesi geri çekilme ile kalmış olma ihtimaliniz daha yüksek geldi bana. Benimde 4.5 aylık kızım var prezarvatif ile korunuyoruz 2.kez regli oldum ama her ay korkuyorum böyle hamile kalan da varmış
Zeynepnazinannesi Duruuuuuu Yaa evet insan sa korku oluyor bende korkuyorum daha 8 aylık bi kızım var çünkü çok küçük
Alierkan73 Betul055 bende ödüm kopup adet gününü dört gözle bekleyenlerdenim günümü hatırlamıyorum ve daha adet olmadım prezertavıf ile korunuyoruz bebeğim iki buçk aylık 😔😔
Zeynepnazinannesi Betul055 Evet canım mesela dün akşam ablam hamile kaldığını söyledi korunurken üst komşum hap kullanırken kaldı mesela yani rabbim ol derse olur zaten hiç korkma kuzu Allaha emanetiz 😍
Zumrab Gksaksl bende ayni durumdayım oğlum 4 aylık uzar duruyorum geri çekilmede olsa prezervatif de olsa yok spermler çok hareketli olduğu için hamile kalmak an meselesi bende çok korkuyorum
Zumrab Gksaksl bende ayni durumdayım oğlum 4 aylık uzar duruyorum geri çekilmede olsa prezervatif de olsa yok spermler çok hareketli olduğu için hamile kalmak an meselesi bende çok korkuyorum
Gksaksl Duruuuuuu Duruuuuuu Benim de oğlum 3 aylık olcak yakında ve eşim korunuyor şu anlık. 2. Adetim den sonra spiral taktırmayı düşünüyorum ama henüz ilk adetimi bile olmadım. Taktırana kadar artık baya dikkat etmek lazım ben de çok korkuyorum çünkü.
Gksaksl Duruuuuuu Benim de oğlum 3 aylık olcak yakında ve eşim korunuyor şu anlık. 2. Adetim den sonra spiral taktırmayı düşünüyorum ama henüz ilk adetimi bile olmadım. Taktırana kadar artık baya dikkat etmek lazım ben de çok korkuyorum çünkü.
AselSisiMom Duruuuuuu Doğum sonrası kontrolde doktoruma danıştım. Spiral yada Cerazette hap kullanmayı önerdi. 4 aydır hap ile korunuyorum.