Hazal1 Merhaba kızlar İlk postum yeni Doğum yaptım 4 günlük bebegım onu sık sık emzirmek istıyorum Ama uyanmıyor çok uyuyor uykuda da emmiyor Ben sık sık emdirmek istiyorum ama ne yapsam ne etsem uyanmıyor normal mi bu kadar uyuması yoksa ben mi telaş yapıyorum Uyanık olduğu zaman çok güzel emiyor Ama o emdirdiğimden çok uyuyor
Handecelik Hazal1 benimki de öyleydi Sarılık olur dediler oldu ama emse de olurdu bence Geceleri 3 saatte bir uyanırdı ancak emerdi Ne yapsam uyandıramazdım
Merve1705 Hazal1 bebeğiniz uyursa maalesef sarılık olacak ve çok sıkıntılı oluyor bu. Ben topuklarını ıslak mendille silerdim bazen de burnunun ucunu gıdıklar gibi yapardım o zaman muhakkak uyanırdı sizde deneyin isterseniz kan şekeri düştüğü için uyuyor
Mervemom Kızlar benimde bebeğim 3 günlük hastaneden çıkarken 8 çıkmıştı değeri eve geldik yükseldi galiba uyandırmaya çalışıyoruz sürekli emzirmeye çalışıyorum 2 saatte bir 3 saatte bir. Sol göğsümde şişti sağarak veriyorum onu. Çok üzülüyorum ne yapsam? Pazartesi doktora gidicez kontrolumuz var korkuyorum 😔
aysekc Mervemom 2 3 saat cok fazla canim sarilik varsa en cok yarim saatte bir emzirmen lazm sarilik olmasa bile yarm saatte bir emzirmel gerekiyo ki sarilik olmasn
Merve1705 Mervemom sizde bebeğinizi 2 saatte 1 değilde yarım saatte bir emsirin uyanmıyorsa bezini açın burnunu gıdıklayın en son çare topuklarını ıslak mendille silin. Kendiniz içinde sıcak suda tarakla göğüsünüze masaj yapabilirsiniz çok etkilidir hemen yumaşar
SelmaYakup Sirtini yavas yavas kaşı uyanır , altini ac , burnunu hafifçe sık bizde gectik bu yollardan iyi anlıyorun ama mutlaka emzir sarılık olur mutlaka kolay atlatmak icin bol bol emzirmen gerekiyor.
Burcu35 Hazal1 Benim oğlumda asla uyanmazdı burnunu sıkardık ayaklarını yıkar silerdik altını açardım topuklarını cimcirirdik öyle hafif değil ağlatana kadar ki uyansın. Biliyorum kıyamıyosun ama hastanelerde her türlü mikrobun olduğu yerde kalmasındansa senin koynunda ağlayıp uyansın daha iyi 😕😊
Biricigimbebegim Hazal1 kövezdeyken topuğunu sertçe sıkıyordu vuruyordu ayak tabanına hemşireler uyanıyordu Ben kıyamıyordum ama sarılık olmasından iyi tabi
Handecelik Hazal1 Bizim sonuç olarak 18 saat hastanede kaldı sarılıktan. Sonra yine uyutma dediler ama ben de çok yorgundum valla o uyanınca uyandım ben de. Hiç bilmiyorum uyandırıp emzirdiğimi. Böyle gitti 8 ay oldu hala öyle :)
Hazal1 Burcu35 ınan kıyamamaktann da geçtim artık dün geceden beri 2 saate bir uyanıp emdirıyorum çok şükür sonra geri uyuyor böyle böyle iyi olur dimi
Derininannisi Hazal1 ay canım sakın uyutma sarılık olur uyandır emzir elini ayağını sık altını aç uyanır emzir allah korusun hastaneye filan düşmesin Rabbim sağlıklı büyütmek nasip etsin inşallah
Cecek Benim oglum 40 i cikana kadar surekli uyudu hatta bazen evde bebek var mi yok mu bilemedik doktora bile goturduk cok uyuyor diye hic bir problemi olmadi doktor 2 saate bir emzir dedi oyle yaptim bende alarm kuruyordum yatagundan alip emzirip geri yatiriyordum sariligi hic yukselmedi cok akliniza takmayin ama yine de bir dok goturun bence bi baksin problem yoksa ilk zamanlar uyumasi cok iyi oluyor annenin toparlanmasi adapte olmasi icin
Rumeysaa Hazal1 benimkide aynıydı burnunu sıkıp ayaklarını sıkıyodum bırde altını değiştiriyodum soğuk değdimi uyanıyolar güneşe tutmayı ihmal etme büyük ihtimal sarılık