Mathildamom sizi o kadar iyi anlıyorum ev insanı daha çok boğuyor kafamı surekli meşgul etmeye çalışıyorum surejli temizlik yapmak istiyorum ama 3 çocukla mümkün olmuyor ..bende 8 ay önce xogum zamanı yaşadığım olaylar sonrası içime ata ata bu hale geldim surekli ölme korkusu boğazımda birsey kalacak korkusu evlatlarım için kendime gelmek istiyorum bazen bende yetemedigimi iyi bir anne olamadigimi düşünüyorum o kadar bunalıyorum surekli ağlamak bağıra bağıra ağlamak istiyorum ramazan ayının başında patlak verdi aslında ama ben ciddiye almadım keşke o zaman alsaydım bu kadar yipranmasaydim..10 12 kilo vermişim bende zeytin peynir ekmek yemek benim için lüks haline geldi sivi gıdalar tüketirken bile panik olmak bu durumla savaşmak insanı günden güne yiprtaniyor ..boğazım da birsey var düğüm düğüm ne gidiyor ne bitiyor bazen diyorum allahim böyle yaşatma alacaksan al canımı diye ama evlatlarım olunca pişman olup ağlıyorum..
Yüzümde birseyler cikti yaklaşık 1 aydır birde onunla uğraşıyorum randevu bulamamiyorum gittiğim doktorlar stres kaynaklı olduğunu söylüyor farketmeden aslında ne çok zarar vermişim kendime ahh gençlik sağlık kıymetini bilmek gerek tek duam tek istediğim panik atak ve yüzümde çıka n şeylerin son bulması ve beni tekrar bu hale sokan insanların benim çektiklerimjn 10 mislini yaşayıp görmesini istiyorum qslinda bu hayatta bizden başka kimse değerli değil bunu bu hale gelince bir kez daha anladım
Karşıdan insanlar anlıyorum sizi diyor ya aslında kimse anlamıyor hatta alaycı gözlerle bakıyorlar ya işte o an daha çok tükeniyorum yıpratıyoruz kendimizi bunu sadece yaşayan başından geçen insan bilir anlar tek istediğim hepimiz saglimiza kavuşalım evlatlarımıza iyi bir anne sağlam sağlıklı dimdik bir anne olalım 🤲😔