Esleminannesi28 @Siyah98 cok teşekkür cok güzel bir yazıydı evet ben tek bakıyorum kızıma eşim pek destekcim olmadı bende zora düsünce o hatayı yaptım inşallah yoktur Allah razı olsun
Nr1934 Esleminannesi28 Benimki 9 aylik 6.cı ayından beri bakiyor ismine ama oğlum bakmıyordu mesela 1 yaştan sonra bakmaya başladı o yaşta kesfetme dönemi ya bence canlari isterse bakıyorlar
Esleminannesi28 @Senemasilberen inşallah öyledir dediklerinin bir kısmı var bir kısmı yok canım Allah razı olsun
Zlm Esleminannesi28 bundan sonra gözlerine bakarak adıyla deslenirsiniz bir süre sonra öğrenir tek belirtiniz oysa çünkü başka nedenleri vardır
Esleminannesi28 @Deletedmom0099 çok teşekkür ederim etiketlemistiniz baktım inşallah yoktur hemen götürecegim umarım cıkmaz
Claptonee Esleminannesi28 canım otizm sadece öyle adına bakmayınca olmuyo. Benim oğlum 2 yaşında canı isterse bakar istemezse bakmaz inat biraz. Bence doktora bı danış, sor. Çünkü otizm çok çok farklı birşey, hemen kötüye yormayın çocukların hareketlerini.🙏🏽
Esleminannesi28 @Claptonee evet ama benim kızım hic bir komut yapmıyor bu normal degil yasıtlarının ne yaptıgın ögrenmek istedim ve hic normal degil
Claptonee Esleminannesi28 bı doktor yardımı alın o zaman. Her çocuk farklı çünkü pedagog veya rutin kontrol yapan doktoru sizi dhaa iyi yönlendirir. Burdan daha çok kafanız karışabilir 🌸