kesinlikle her insanda farkli oluyo bnm hic sancim olmadi mesela 😂 cok hafif rahatsiz edici sertlesmelerim oldu 38+5 teydm tecrübesizim tabi her zamanki sertlesmeler saniyorm cnku etraftakiler sancidan duramazsn falan diyolardi 😂😂 yengemi aradm arkadas gibiyz boyle boyle ddm konusabiliyosan dogum sancisi degldr o ddi yerinde duramaman lazm senin ddi kendiside benden 10 gun önce dogum yapmisti. neyse sabahn 5 i rahatsz ediyo diye yatamadm ama agrim da yok aslinda kahvalti ettim dus aldm ewin icinde git gel yapiyorm oyle boyle saat 11 oldu annemi aradm yakiniz zaten geldi dogum dgl bu gayet iyisin ddi ama istiyosan bi gidelm doktora cocuga bisi olmasn ddi öglen 12 de hastaneye gittim bu arada yuruyerek gittim dogumhaneye bile merdivenlerden ciktim 😂 doktor bakti dogum baslamis ddi saat 12 bucuk suyu doktorum patlatti sancim gelsin diye 😂 hala sanci yok saat 1 oldu doktorum bakti sanci yok ben hala ayaktayim sunu sanci bagladilar 15 20 dakika bekledm sanci hala yok sonra saat 1 20 de bi sanci vur aama sandim icim cekildi yerimde duramiyorm aglamak desen ufff hastane basimda dusun artk saat 1 45 oglusumu gördum o an butun acim bitti aglayisi dinledgm en gzel sestiii😍😍😍