Oglunasikbiranne08 Kızlar yine ben geldim 🙈😄 iyi akşamlar 35 haftamız bitti 36 dan 1 gün aldık 😍🤗 Hani karnın sertleşmesine kasılma diyorlar ya. Şimdi gerçek kasılma olması için karnın sertleşmesiyle beraber ağrıda mı olması gerekiyor?
Cennetinsusu Oglunasikbiranne08 Bu aylarda kasılma çok normal. Gerçek sancı zaten ağrılı oluyor. Anlamamak mümkün değil. 😅 20 dk bir, 10 dk bir en son 5 dk bire düştüğünde hastane yolunu tutmanız lazım ☺️
Kuzumveben Oglunasikbiranne08 gerçek sancı yani kasılma geldiğinde anlamamak mümkün değil canım bende nasıl diye sorardım hep 😀taki gecenin 4ünde sancı gelmesiyle uyandım aralıklarla geliyor zaten bi an geçiyor sonra tekrar Rabbin saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin😇
Ugggg Oglunasikbiranne08 sen bı dogur artık :) ben kendi sancimla yaptım doğumu . Eğer dogum belirtisi olan kasilmayi soruyorsan benimki sabaha kadar yarım dakikada bir gel düzenli sık gelirse doğum belirtisi olabilir.
Oglunasikbiranne08 Kuzumveben kasılmadan çok farklı o zaman ağrılı oluyor demekki. Sağol canım Allahın izniyle inşallah
Oglunasikbiranne08 Ugggg bende doğurmak istiyorum artık ama zamanı var galiba 😂 kasılma düzensiz şuan. Ağrı filanda yok.
ArifeMila Oglunasikbiranne08 onlar alistirma kasılmaları. Agri basladiginda kasilmayi farketmiceksin bile. Sağlikla.kucagina al insallah. Daha vaktin var bol bol uyu🙂
Handecelik Gerçek doğum sancısı adet gibi başlayıp düzene girip şiddetlenip giderek daha uzun sürüyor. Sonra hop bebek doğuyor:)
Oglunasikbiranne08 Handecelik 😊 sağol canım teşekkür ederim. Sancı ile kasılma çok farklıymış onu anlamış oldum
Ugggg Oglunasikbiranne08 son haftalar hiç geçmiyor bide insan her değişikliği acaba dogummu diye anlıyor .
Oglunasikbiranne08 Ugggg aynen ya şu son 2 haftadır zaman geçmiyor 😂 önceden ne güzel geçerdi zaman. Bi bakmışım sona gelmişim. Şimdi de geçmiyor 😂 çok sabırsızlanıyorum doğum için. Bi an önce geçsede gelse