Simge666 kremin ismi coresatin (sarı kutu ) olanı olacak. Kesinlikle egzama sorunu yaşayan anneler içeriğine bakıp doktor tavsiyesiyle kullanın. Kullanmadığım ilaç deterjan hiç birsey kalmadı.
Deletedmom5455451 cemre_-34 bende aynu durumdayım 14 aylık oğluö biodermin eksema kaşıntı için nemlendirici verdi onu kullanıyorum kordisonlu kremş yaralar cıkınca kullanıyorum yıkandığı suya banyo yaptığı suya badem yağ dökün başka şampuan kullanmayın sadecd saçlarına kullanın şampuanı
kahvekokusuu cemre_-34 bioderma atoderm kullandim ben ilk kullandigimda aksam sürdüm sabaha hepsi geçmişti o kabarikliklar gecene kadar vücudu kurudukca sürdüm sonra sabah aksam sürdüm simdi sadece aksamlari sürüyorum
Ss07 cemre_-34 hacışakir kalıp sabunu rendeleyip başlamıştık. Sonra duru granül aldım ama egzama yaptı tekrar hacışakire döndüm. İlerde tekrar deniyecem
Rahimeee cemre_-34 bizde de ara ara döküntüler oluyordu kıyafetlerini ayrı yıka ve yumuşatıcı yerine sirke kullan çok şükür uzun zamandır şikayetimiz yok ve ben mustelanın ürünlerini kullanıyorum çok da memnunum
cemre_-34 Elf123 paketli gıda tüketmiyorum sadece sebze tüketiyorum ona rağmen yine çıkıyor şaşırdım artık ya
cemre_-34 Gizalin alerji bir bebeğim var zaten ama kan testi yaptım portakal çıktı düşünün normalde sut ve sut ürünlerine alerji olmasına rağmen doktorda zaten çıkmasa bile olmayacağı anlamına gelmez demişti alerji doktoruna götüreceğim bayramdan snra bakamli
Tirtil35 cemre_-34 dalın zaten başlı başına egzama yapiyor ya biodermanin sampunini ve bioderma atoderm balm diye nemlendiricisi var onlari alin camasir deterjani olarakta sabun tozu kullanip cift durulama yapin bende çok çektim tum vucut egzama kaniyordu
cemre_-34 gamzeli34 evet kulanıyorum yemeklere o bile aklıma geldi ama hiç kesmedim salcasizda yenmiyor ki ne yapabilirim bu durumda :(
gamzeli34 cemre_-34 kırmızı biberi pişirip rondodan geçirin onu kullanın isterseniz histamin alerjisi var muhtemelen