Elif-say Kızlar oğlum 10 aylık yatarken kulakları kıvrılıyor sonra o şekli alıyor kepçe kulak olur diye korkuyorum var mı bunu önlemek için fikirleriniz ya da düzeliyor mu sonra kulaklar ?
UmutsuzPolyanna Elif-say ben yaşına girene kadar şapka giydirdim kepçe olmasın şapka baskılasınni kıvrılmasın diye ama olmadı yine çok hafif bi kepçelik var ama uzun şekilde saç traşı yaptırıyorum belli olmuyor şimdi 5 yaşında en sevdiğim yerleri kulakları ve çenesi bayılıyorum deli miyim neyim smdnjd🤣🤣
Neseuygar08 Elif-say neler neler yapmadım ki bandana bere bant trendyoldan kulak bandı bıle aldım nafıle şimdi kepçe ama cok tatlı 😂 düzelmez o yanı takma o kadar çok büyük pblem yaratırsa okula gıtmeden bı operasyon yaptırırz dıyoruz bızde 😂😂
Esse08 Elif-say ya benimki de 3 aylık daha ama kivrılmaya başladı. Emzirirkrn, yatırırken sürekli düzeltiyorum. Kıvriliveriyor yaa bende aynı kepçe olcak gibi düşünüyorum kaldı ki karşıdan bakınca kıvrilidigi görünüyor kepçe gibi 😂😂🤦🏻♀️
UmutsuzPolyanna Elif-say mafelesss mini minnacık kepçe yine jdjdj olsun belki şapka takmasam daha çok kepçe olurdu jdjdjj🤣🤣
Elif-say UmutsuzPolyanna dur bende gidip kalım şapkalardan takayım yazık çocuğa da bu hava da ama napayım herşey geleceği için 😂😂😂
Elif-say UmutsuzPolyanna ay neler yapmadım ki bantladım yok yine olmuyo şapka kayıp çıkıyo sinir geldi valla gece uyuyamıyorum düzeltmekten 😂😱
Neseuygar08 Elif-say bende oyleydım cok takmıştım gece uyuyamıyodum hep düzeltıyodum beresını kestım onu taktım bandana gıbı bı ara uyuya kalmışım buyandım ki yüzünü kapatmış bu hala uyuyo aklım cıkıcaktı dedım başlarım böle işe olursa olsun özgür bıraktım ondan sonra 😂
Elif-say UmutsuzPolyanna ay valla tik oldu bende bi tane kulağı açık duruyo sürekli kıvrık yatıyo o şekli aldı 😩😩
Elif-say Neseuygar08 bende bunların hepsini denedim ama yok illaki kıvrılıyo minik kulaklar 😂 napalım elimizden geleni yaptık deriz bari 😀😀😀
Elif-say Neseuygar08 bende bi ara bırakıyorum aman diyorum sonra arada kriz geliyo. Deniyorum bi şeyler sonra yine aynı 😂 hep aynı döngü sonuç hüsran😀
Neseuygar08 Elif-say hahah aynı ben yemınle kendımı gördüm üzülmeyın takılmayın o kadar bı kusuru o olsun sağlığı yerınde olsunda bızde nazar bozanı var dıyoruz 😂sağlıkla büyütün
Elif-say Neseuygar08 amaan aynen valla elimden geleni yaptım napayım😂şaka bi yana sağlıklı olsunlarda gerisi çokta önemli değil , çok teşekkür ediyorum sizde sağlık mutluluk huzurla büyütün inşallah 😍
Elif-say Esse08 heh sende bizdensin güzelim geçmiş olsun hiç bi çözümü yok vallahi tecrübeyle sabit ama bence sürekli gündüzleri şapka tak ben takmadım pişmanım 😀